Promootion hinnasto

Mitä maksaa osallistua Taideyliopiston promootioon vuonna 2024.

Osallistumismaksut

Promootio on ainutkertainen juhla, josta jää arvokkaita muistoja pitkälle tulevaisuuteen. Voit päättää osallistutko kaikkiin promootiojuhlallisuuksiin perjantaista sunnuntaihin vai osaan tapahtumista (suppea). Suppeassa osallistumisessa tapahtumista jää pois juhlagaala, promootiopäivällinen ja sunnuntain huviretki.

Promootioon voi osallistua yksin tai seuralaisen kanssa. Seuralainen voi olla esimerkiksi ystävä, kumppani tai perheenjäsen.

Osallistuminen kaikkiin promootioviikon tapahtumiin

Osallistumismaksu promovoitavalta Taideyliopiston maisterilta tai tohtorilta kaikkiin promootioviikon tapahtumiin on 270 €. Seuralaisen osallistumismaksu on 200 €.

Promootioviikon tapahtumat sisältävät seppeleensitojaiset (maisterit) / tohtorinhatun sovittajaiset, tanssiharjoitukset, juhlakonsertin, aktin, kulkueen, jumalanpalveluksen tai tunnustuksettoman tilaisuuden sekä juhlaillallisen. Promootioviikko päättyy ylioppilaskunnan järjestämään huviretkeen sunnuntaina. 

Osallistuminen vain osaan tapahtumista

Promovendin on myös mahdollista osallistua vain osaan promootioviikon tapahtumista (suppea osallistuminen). Tällöin osallistut vain seppeleensitojaisiin (maisteri) tai tohtorinhatun sovittajaisiin (tohtorit ja kunniatohtorit), tanssiharjoituksiin, aktiin, juhlakulkueeseen sekä jumalanpalvelukseen tai tunnuksettomaan tilaisuuteen. Voit päättää osallistutko jumalanpalvelukseen vai tunnustuksettomaan tilaisuuteen.

Osallistumismaksu suppeassa osallistumisessa on 180 €.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Osallistumismaksu maksetaan Lyyti-ilmoittautumisen yhteydessä. Maksusuorituksen jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

Peruutusehdot

Mikäli et pääse osallistumaan tapahtumaan, pyydämme ilmoitusta peruutuksesta järjestelyiden vuoksi välittömästi osoitteeseen promootio@uniarts.fi. Osallistumismaksuja ei palauteta.

Poikkeuksena sairastapauksesta johtuva peruutus, jolloin pidätämme osallistumismaksusta 100 euron käsittelykulun.

Poikkeuksena myös kesäkuussa valmistuvat, jotka eivät valmistukaan. Tässä tapauksessa osallistuminen tulee peruuttaa 31.5. mennessä, jolloin palautamme osallistumismaksun täysimääräisenä. 31.5. jälkeen osallistumismaksuja ei palauteta.

Mikäli tapahtuman järjestäjä peruuttaa tapahtuman ylivoimaisen esteen force majeure vuoksi, palautetaan kaikki osallistumismaksut täysimääräisinä, mutta muita osallistujalle aiheutuneita kuluja ei korvata.

Taideyliopistolaisten osallistuminen juhlaillalliselle

Taideyliopiston opiskelijoiden ja työntekijöiden on mahdollista osallistua myös pelkästään juhlaillalliselle Vanhalla ylioppilastalolla. Illallisen hinta on 120 €.

Opiskelijoiden ja työntekijöiden ilmoittautuminen juhlaillalliselle aukeaa kesäkuussa 2024. Paikkoja illalliselle on rajallisesti.

Muut promootioon osallistumiseen liittyvät kustannukset

Huomioithan, että promootioon osallistumisesta syntyy myös muita kustannuksia erityisesti pukeutumisen osalta. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan Promootiot kierrättää -Facebook-ryhmään!