Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Promootion hinnasto

Mitä maksaa osallistua Taideyliopiston promootioon vuonna 2024.

Osallistumismaksut

Promootio on ainutkertainen juhla, josta jää arvokkaita muistoja pitkälle tulevaisuuteen. Voit päättää osallistutko kaikkiin promootiojuhlallisuuksiin perjantaista sunnuntaihin vai osaan tapahtumista (suppea). Suppeassa osallistumisessa tapahtumista jää pois juhlagaala, promootiopäivällinen ja sunnuntain huviretki.

Promootioon voi osallistua yksin tai seuralaisen kanssa. Seuralainen voi olla esimerkiksi ystävä, kumppani tai perheenjäsen.

Osallistuminen kaikkiin promootioviikon tapahtumiin

Osallistumismaksu promovoitavalta Taideyliopiston maisterilta tai tohtorilta kaikkiin promootioviikon tapahtumiin on 270 €. Seuralaisen osallistumismaksu on 200 €.

Promootioviikon tapahtumat sisältävät seppeleensitojaiset (maisterit) / tohtorinhatun sovittajaiset, tanssiharjoitukset, juhlakonsertin, aktin, kulkueen, jumalanpalveluksen tai tunnustuksettoman tilaisuuden sekä juhlaillallisen. Promootioviikko päättyy ylioppilaskunnan järjestämään huviretkeen sunnuntaina. 

Osallistuminen vain osaan tapahtumista

Promovendin on myös mahdollista osallistua vain osaan promootioviikon tapahtumista (suppea osallistuminen). Tällöin osallistut vain seppeleensitojaisiin (maisteri) tai tohtorinhatun sovittajaisiin, tanssiharjoituksiin, aktiin, juhlakulkueeseen sekä jumalanpalvelukseen tai tunnuksettomaan tilaisuuteen. Voit päättää osallistutko jumalanpalvelukseen vai tunnustuksettomaan tilaisuuteen.

Osallistumismaksu suppeassa osallistumisessa on 180 €.

Taideyliopistolaisten osallistuminen juhlaillalliselle

Taideyliopiston opiskelijoiden ja työntekijöiden on mahdollista osallistua myös pelkästään juhlaillalliselle Vanhalla ylioppilastalolla. Illallisen hinta on 120 €.

Opiskelijoiden ja työntekijöiden ilmoittautuminen juhlaillalliselle aukeaa kesäkuussa 2024. Paikkoja illalliselle on rajallisesti.

Muut promootioon osallistumiseen liittyvät kustannukset

Huomioithan, että promootioon osallistumisesta syntyy myös muita kustannuksia erityisesti pukeutumisen osalta. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan Promootiot kierrättää -Facebook-ryhmään!