Materiaalien toimittaminen Opintopolku-järjestelmän avulla

Täytettyäsi sähköisen hakulomakkeen Opintopolku.fi -palvelussa, toimita ennakkotehtävät ja/tai muu vaadittu materiaali Taideyliopistoon Opintopolun hakulomakkeen kautta annettuun määräaikaan mennessä. Voit täydentää hakemustasi liitteiden osalta joko Oma Opintopolku -palvelussa tai sähköpostitse saamasi muokkauslinkin kautta.

Muistathan tarkistaa vielä ennen hakemuksen edelleen lähettämistä, että olet ladannut kaikki tarvittavat liitteet mukaan hakemukseesi ja että antamasi tiedot ovat oikein. Vain osittain ladatut ja lähetetyt ennakkotehtävät tai muut materiaalit tullaan automaattisesti hylkäämään. Tarkista myös, että kaikki lataamasi materiaali aukeaa ja toimii niin kuin on tarkoitus.

HUOM! Lataa materiaalit järjestelmään mahdollisimman aikaisessa vaiheessa! Suuret tiedostot saattavat latautua jopa useamman tunnin ajan, mikäli järjestelmässä on ruuhkaa. Taideyliopisto suosittelee, että lataaminen aloitetaan jo hyvissä ajoin ennen määräaikaa, jolloin ehdit saada käyttäjätukea mikäli lataamisessa ilmenee ongelmia.

Tekniset ohjeet

Nimeä kaikki tiedostosi muotoon: koulutusohjelma-sukunimi-etunimi-tiedostonotsikko.tiedostoformaatti (esim. dramaturgia-mattila-olli-CV.pdf). Tiedostoja nimetessä ei tule käyttää ”ääkkösiä” tai muita erikoismerkkejä.

Järjestelmä hyväksyy seuraavat audio- / video- / dokumentti- / kuvaformaatit:

  • Audio – mp3, m4a, aiff, wma, wav, aac
  • Video – mpeg, mpg, mp4, mov, avi, wmv, m4v, vob
  • Dokumentit – kaikki tekstitiedot toimitetaan pdf-formaatissa
  • Kuvat – jpeg, png, gif, jpg

HUOM! Suurin sallittu tiedostokoko on 1 GB.

Varmista, että tietokoneesi ja internet-selaimesi on ajan tasalla (päivitetty). Käytä materiaalien lataamiseen vakaata internet-yhteyttä. Varmista myös, ettei koneesi mene virransäästö-tilaan kesken latausten.