Tanssijantaide

Tutustu tanssijantaiteen maisteriohjelman opetukseen, ajankohtaisiin tapahtumiin, opiskelijoihin ja akateemisiin julkaisuihin.

Sanni Siira

Esittely

Tanssijantaiteen maisteriohjelma tarjoaa opiskelijoilleen mahdollisuuden kehittää omaa tanssitaiteilijuutta ja esiintyjyyttä monipuolisessa koulutusyhteisössä. Koulutus on aktiivisessa suhteessa alan ajankohtaisiin kysymyksiin ja tanssitaiteilijan laajentuneisiin toimenkuviin. Opintojen tavoitteena on sekä laajentaa opiskelijan käsitystä tanssijan- ja esiintyjäntaiteen historiasta, teoriasta ja käytänteistä, että tarjota alusta taiteellisille kokeiluille, oman esiintyjäntyön syventämiselle ja luovalle yhteistyölle muiden koulutusohjelmien opiskelijoiden kanssa. Valinnaisten opintojen ja henkilökohtaisen opetussuunnittelun kautta opinnoissa on mahdollisuus syventyä itseä kiinnostaviin työskentelymetodeihin, rooleihin ja perinteisiin.

Yhteystiedot

  • Jan-Peter Kaiku

    Päällikkö, tanssi, tanssijantaide, koreografia, Opetuksen suunnittelupalvelut Teatterikorkeakoulu, Teatterikorkeakoulu
    +358400792041
    jan-peter.kaiku@uniarts.fi

Ajankohtaista

Lue koulutusohjelman uutisia ja seuraa ajankohtaisia tapahtumia.

Opiskelu

Tutustu opiskelun arkeen, käytäntöihin ja ajankohtaisiin teemoihin.

Näkökulmia, mielipiteitä ja kokemuksia tanssitaiteesta

Writing as a dancer, I write with my whole body and move between what is already presently perceived and what can be imagined.

Anni Kaila Alumni

Taiteellinen tutkimus ja julkaisut

Teatterikorkeakoulu on suomalaisen taiteellisen tutkimuksen pioneereja. Lue väitöstutkimuksista ja tutustu maisterinopinnäytteisiin.

Henkilökunta