Väitöstilaisuus: Joa Hug – Propositions for Unfinished Thinking: The Research Score as a Medium of Artistic Research

MA in Artistic Research Joa Hugin väitöstutkimus

Propositions for Unfinished Thinking: The Research Score as a Medium of Artistic Research

tarkastetaan julkisesti lauantaina 19. syyskuuta 2020 klo 12 Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa (Auditorio 1, Haapaniemenkatu 6, Helsinki). Tilaisuus on englanninkielinen.

Vastaväittäjinä ovat dosentti, FT Jaana Parviainen (Tampereen yliopisto) ja Dr. Ben Spatz (University of Huddersfield). Kustoksena toimii taiteellisen tutkimuksen professori Leena Rouhiainen.

Väitöstilaisuutta on mahdollista seurata myös Taideyliopiston YouTube verkkokanavalla.

Koronavirustilanteen vuoksi Teatterikorkeakoulun tiloissa voi kerrallaan oleskella rajoitettu määrä henkilöitä. Auditorio 1:ssä suositusenimmäiskäyttäjämäärä on 54 hlöä. Istumapaikkojen välissä on aina toinen tyhjä tuoli. Käsidesiä ja kasvomaskeja jaetaan auditorion ovella ja niiden käyttönsä suositellaan. Voitte toki tuoda omanne paikalle.

Tervetuloa!

Tutkimus on julkaistu taiteellisen tutkimuksen kansainvälisellä Research Catalogue -alustalla osana Teatterikorkeakoulun Acta Scenica -julkaisusarjaa

Kuva: Paula Kramer. ”Reflecting with Practice: The Research Score as a Medium of Artistic Research?” (Toinen taiteellinen osa, Helsinki 2016)

Hugin väitöstutkimusta ovat avokätisesti tukeneet Ella ja Georg Ehrnroothin säätiö sekä Teatterikorkeakoulu (Uniarts Helsinki). Hänen väitöstutkimuksensa tarkastustilaisuutta tukee Inter-University Centre for Dance Berlin (HZT).

Ajankohta

19.9.2020 klo 12:00 – 15:00

Sijainti

Teatterikorkeakoulun päärakennus Kookos, Teatterikorkeakoulu

Haapaniemenkatu 6

00530 Helsinki

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet