Tanja Tiekso: Kollektiivinen sävellys

Tapahtuma on osa Taideyliopiston neljättä tutkimuspaviljonkia, joka järjestetään Hietsun Paviljongissa ja sen ympäristössä Helsingissä 5.6.–29.8.2021.

Tutkimuspaviljonki

Hiljaisuuden jälkeen on tutkija-muusikko Tanja Tiekson kolmiosainen esityssarja, joka tarkastelee säveltämisen mahdollisuutta ekologisen kriisin keskellä.  
 
Esityssarjan kolmas osa on työpaja Kollektiivinen sävellys. Kokeelliseen keskustelutyöpajaan kutsutaan yleisö mukaan tekemään kollektiivinen tilasidonnainen sävellys. Työpaja on klo 15.30–19, ja esitys klo 18.30.

Työpaja sopii parhaiten sellaisille, jotka tuntevat jo jonkin verran kokeellista musiikkia ja/tai äänitaidetta. Mukaan voi ottaa vapaavalintaisen soittimen, joskaan esityksessä ei välttämättä käytetä soittimia. Työpajan kieli: suomi ja englanti.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: tanja.tiekso@uniarts.fi

Tutkimuspaviljonki #4: Helsinki 

Kuvataidetta, konsertteja, esityksiä, työpajoja ja keskusteluja tutkivalla otteella –tervetuloa Taideyliopiston tutkimuspaviljonkiin katsomaan ja kokemaan, mistä taiteellisessa tutkimuksessa on kyse. Aiemmin Venetsian biennaalin yhteydessä järjestetty paviljonki kerää taiteilija-tutkijat nyt Helsingin Hietsuun.  

Taideyliopiston neljäs tutkimuspaviljonki järjestetään Louise ja Göran Ehrnroothin säätiön tuella. 

Ajankohta

22.8.2021 klo 15:30 – 19:00

Sijainti

Ateljé-sali

Hietsun Paviljonki

Hiekkarannantie 9

00100 Helsinki

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Näin vierailet Taideyliopiston tutkimuspaviljongissa.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet