Siltamat: Ruokatarinoita Etelä-Pohjanmaalta

”Pulla on sellainen juttu, joka yhdistää sukupolvet.”
Taideyliopiston Seinäjoen yksikön järjestämässä Siltama-tapahtumassa Anu Hopia ja Sulevi Riukulehto kertovat Etelä-Pohjamaan tarinaa ruokamaakuntana. Tervetuloa mukaan kuulemaan alueen ruokahistoriasta ja -trendeistä sekä jakamaan omia muistoja ruoasta ja ruokaan liittyvistä perinteistä.
Tapahtuman yhteydessä taiteilija Hilla Hautanen kokoaa syötävän taideteoksen, jonka osallistujat pääsevät luento-osuuden päätteeksi nauttimaan.
Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.
Tapahtuman järjestäjänä toimii Taideyliopiston Seinäjoen yksikkö ja rahoittajana Seinäjoen yliopistokeskus. Tapahtuma on osa Kalevan Navetan afterworkeja.
”Pulla on sellainen juttu, joka yhdistää sukupolvet.”
Taideyliopiston Seinäjoen yksikön järjestämässä Siltama-tapahtumassa Anu Hopia ja Sulevi Riukulehto kertovat Etelä-Pohjamaan tarinaa ruokamaakuntana. Tervetuloa mukaan kuulemaan alueen ruokahistoriasta ja -trendeistä sekä jakamaan omia muistoja ruoasta ja ruokaan liittyvistä perinteistä.
Tapahtuman yhteydessä taiteilija Hilla Hautanen kokoaa syötävän taideteoksen, jonka osallistujat pääsevät luento-osuuden päätteeksi nauttimaan.
Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.
Tapahtuman järjestäjänä toimii Taideyliopiston Seinäjoen yksikkö ja rahoittajana Seinäjoen yliopistokeskus. Tapahtuma on osa Kalevan Navetan afterworkeja.