Siltamat: Ruokatarinoita Etelä-Pohjanmaalta

”Penne, ravioli, myky, gnocchi, klimppi. Rakkaalla pastalla on monta nimeä.
Taideyliopiston Seinäjoen yksikön järjestämässä Siltama-tapahtumassa Anu Hopia ja Sulevi Riukulehto kertovat Etelä-Pohjamaan tarinaa ruokamaakuntana erilaisten pastaruokien näkökulmasta. Tervetuloa mukaan kuulemaan alueen ruokahistoriasta ja -trendeistä klimppien, mykyjen ja makaronien saattelemana sekä jakamaan omia muistoja ruoasta ja erityisesti pastaruokiin liittyvistä perinteistä.
Tapahtuman yhteydessä taiteilija Hilla Hautanen kokoaa syötävän taideteoksen, jonka osallistujat pääsevät luento-osuuden päätteeksi nauttimaan.
Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.
Tapahtuman järjestäjänä toimii Taideyliopiston Seinäjoen yksikkö ja rahoittajana Seinäjoen yliopistokeskus. Tapahtuma on osa Kalevan Navetan afterworkeja.
”Penne, ravioli, myky, gnocchi, klimppi. Rakkaalla pastalla on monta nimeä.
Taideyliopiston Seinäjoen yksikön järjestämässä Siltama-tapahtumassa Anu Hopia ja Sulevi Riukulehto kertovat Etelä-Pohjamaan tarinaa ruokamaakuntana erilaisten pastaruokien näkökulmasta. Tervetuloa mukaan kuulemaan alueen ruokahistoriasta ja -trendeistä klimppien, mykyjen ja makaronien saattelemana sekä jakamaan omia muistoja ruoasta ja erityisesti pastaruokiin liittyvistä perinteistä.
Tapahtuman yhteydessä taiteilija Hilla Hautanen kokoaa syötävän taideteoksen, jonka osallistujat pääsevät luento-osuuden päätteeksi nauttimaan.
Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.
Tapahtuman järjestäjänä toimii Taideyliopiston Seinäjoen yksikkö ja rahoittajana Seinäjoen yliopistokeskus. Tapahtuma on osa Kalevan Navetan afterworkeja.