Siltamat: Ruokatarinoita Etelä-Pohjanmaalta

”Penne, ravioli, myky, gnocchi, klimppi. Rakkaalla pastalla on monta nimeä.

Taideyliopiston Seinäjoen yksikön järjestämässä Siltama-tapahtumassa Anu Hopia ja Sulevi Riukulehto kertovat Etelä-Pohjamaan tarinaa ruokamaakuntana erilaisten pastaruokien näkökulmasta. Tervetuloa mukaan kuulemaan alueen ruokahistoriasta ja -trendeistä klimppien, mykyjen ja makaronien saattelemana sekä jakamaan omia muistoja ruoasta ja erityisesti pastaruokiin liittyvistä perinteistä.

Tapahtuman yhteydessä taiteilija Hilla Hautanen kokoaa syötävän taideteoksen, jonka osallistujat pääsevät luento-osuuden päätteeksi nauttimaan.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Tapahtuman järjestäjänä toimii Taideyliopiston Seinäjoen yksikkö ja rahoittajana Seinäjoen yliopistokeskus. Tapahtuma on osa Kalevan Navetan afterworkeja.

Ajankohta

6.6.2025 klo 18:00

Sijainti

Kalevan Navetta (Seinäjoki)

Nyykoolinkatu 25

60100 Seinäjoki

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet