Sibafest: Nokkahuiluguru – Eero Saunamäki

Eero Saunamäki jakaa herkullisia faktoja nokkahuilusta

Miksi koulunokkahuilu on kerman värinen? Tiesitkö, että nokkahuilun avulla opetettiin lintuja laulamaan barokin aikana ja että nokkahuilulla voi jopa beatboxata? Nämä herkulliset faktat ja monet muut asiat selviävät Eero Saunamäen Nokkahuiluguru-esityksessä. Ammattilaisen käsissä nokkahuilu on erittäin monipuolinen ja kiehtova soitin, joka yllättää monipuolisuudellaan ja kiehtovalla tarinallaan!

Ovet avataan 15 minuuttia ennen tapahtuman alkua. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Lisätietoja: Janne Ikäheimo, janne.ikaheimo@uniarts.fi

Sibafest 26.–27.1.2024

Sibelius-Akatemian päätapahtuma Sibafest valtaa Musiikkitalon 26.–27.1.2024. Festivaali on lähtölaukaisu noin tuhannen konsertin vuodelle. Sibafestilla pääsee seuraamaan muun muassa Figaron häät -oopperan harjoituksia, kokeilemaan urkuja, kurkistamaan sinfoniaorkesterin kulissien taakse sekä osallistumaan teknokonserttiin ja paneelikeskusteluihin.

Kymmenettä kertaa järjestettävä Sibafest on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian joka toinen vuosi järjestettävä päätapahtuma, joka esittelee akatemian kansainvälisesti korkeatasoista konserttitoimintaa. Festivaalin pääosassa ovat Sibelius-Akatemian opiskelijat, opettajat sekä yleisö – yhdessä ja erikseen. 

Tutustu Sibafestin ohjelmaan

Mannerheimintien peruskorjaus

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.

Suosittelemme seuraamaan tietyömaan virallisia tiedotuskanavia, joista löytyy ajantasaisin tieto.

Ajankohta

26.1.2024 klo 12:00 – 12:45

Sijainti

Organo

Mannerheimintie 13a

00100 Helsinki

Musiikkitalo

Liput

Vapaa pääsy, paikat täytetään saapumisjärjestyksessä

Muut tiedot


Ovet avataan 15 minuuttia ennen tapahtuman alkua.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet