Pinja Nuñez – Jospa tämä kaikki liittyy kaikkeen

Mitä on naisen ääni? Mitä on esiintyjän oma ääni?

Naiseus ei ole yksiselitteisesti määriteltävä, universaali kokonaisuus. Se on erilaisia yksityisiä ja yhteisiä, henkilökohtaisia ja kulttuurisia ominaisuuksia, jotka saavat muotonsa nykyisyydessä ja menneisyydessä, tässä ja toisaalla. Voidaankin kysyä, mitä siis on naisen ääni? Mitä on esiintyjän oma ääni?

Pinja Nuñezin jatkotutkintokonsertissa naiseutta lähestytään sekä taiteilijan omakohtaisten kokemusten että laajemman historiallisen kontekstin kautta. Äänen saavat eri aikakausina eläneet naiset ja heidän lukuisia eri tyylilajeja edustavat teoksensa. Nainen on toimija ja pääroolin esittäjä – ei pelkästään miehisen historian jalkoihin jäänyt uhri.

Pinja Nuñez, sello
Anna Paavilainen, ohjaus
Jenni Pystynen, video-ja valosuunnittelu
Maria Puusaari, Reeta Maalismaa, viulu
Martta Wahlberg, alttoviulu
Salla Pynssi, piano

Lisätietoja: Anna Huuskonen, anna.huuskonen@uniarts.fi

30 vuotta musiikin tohtoreita Sibelius-Akatemiasta

Vuonna 2020 tulee kuluneeksi 30 vuotta siitä, kun Sibelius-Akatemiasta valmistuivat ensimmäiset musiikin tohtorit. Tähän mennessä heitä on valmistunut yli 200. Kansainvälisesti arvostettu ja uraauurtava Taideyliopiston Sibelius-Akatemian tohtorikoulutus tuottaa ammattilaisia vaativiin taiteen, tutkimuksen ja koulutuksen asiantuntijatehtäviin. Vuonna 2020 tohtorikoulutuksemme esittäytyy lukuisissa konserteissa, luennoilla ja tutkimustapahtumissa.

Konsertti katsottavissa myös live-streamina ja tallenteena.

Ajankohta

5.11.2020 klo 19:00

Sijainti

Musiikkitalo

Töölönlahdenkatu 16

00100 Helsinki

Camerata

Liput

6,50–18€

Osta liput

Muut tiedot


Konserttiin on myynnissä 30 lippua. Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu tästä turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet