Miela sorjjasmeahttunvuohta/ Mielen itsenäisyys/ Mental Independence

Tapahtuma on osa Taideyliopiston neljättä tutkimuspaviljonkia, joka järjestetään Hietsun Paviljongissa ja sen ympäristössä Helsingissä 5.6.–29.8.2021.

Tutkimuspaviljonki

Miela sorjjasmeahttunvuohta/Mielen itsenäisyys/Mental Independence on viisipäiväinen hidas keskustelutilaisuus. Keskustelemme alkuperäiskansojen itsemääräämisestä saameksi, suomeksi, englanniksi ja mahdollisesti myös muilla kielillä. Teemme samalla käsitöitä tulisijan ympärillä. Odotamme, että elävän tulen läsnäolo vie meidät pois vakiintuneesta seminaarien aikarakenteesta ja innostaa meitä kertomaan tarinoita. 

Keskustelun koollekutsujia ovat taiteilija-tutkija Katarina Pirak-Sikku, professori Lea Kantonen ja vanhempi tutkija Hanna Guttorm. 

Tutkimuspaviljonki #4: Helsinki 

Kuvataidetta, konsertteja, esityksiä, työpajoja ja keskusteluja tutkivalla otteella –tervetuloa Taideyliopiston tutkimuspaviljonkiin katsomaan ja kokemaan, mistä taiteellisessa tutkimuksessa on kyse. Aiemmin Venetsian biennaalin yhteydessä järjestetty paviljonki kerää taiteilija-tutkijat nyt Helsingin Hietsuun.  

Taideyliopiston neljäs tutkimuspaviljonki järjestetään Louise ja Göran Ehrnroothin säätiön tuella. 

Ajankohta

23.8.2021 – 27.8.2021

Sijainti

Ulkona

Hietsun Paviljonki

Hiekkarannantie 9

00100 Helsinki

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Näin vierailet Taideyliopiston tutkimuspaviljongissa.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet