Kansanmusiikkia Taideyliopistosta: Touko Kentala, viulu

Touko Kentalan viulun tasosuoritus.

Kentalan tutkintokonsertissa kuullaan tulkintaa niin vanhasta perinteestä, uudemmasta pelimannimusiikista, kuin myös Amerikan oldtime-sävelmistä. Konsertissa kuulija pääsee nauttimaan muun muassa sooloimprovisaatiosta vanhemman perinteen tyyliin, sekä kahden viulun villistä stemmaleikittelystä. Tervetuloa! 

Esiintyjät

  • Touko Kentala, viulu 
  • Viive Virtanen, viulu

Lisätiedot: Jannika Lahin, jannika.lahin@uniarts.fi

Tasosuoritukset Sibelius-Akatemiassa

Taiteelliset tasosuoritukset ovat opettajista koostuvien arvostelulautakuntien arvioimia näyttötilaisuuksia, jotka antavat monipuolisen kuvan opiskelijan musiikillisista ja teknisistä taidoista. Tasosuoritukset tarjoavat yleisölle näköalapaikan uusien tähtien syttymisen kokemiseen ja esittelevät laajasti opiskelijoidemme osaamisen kirjoa.

Kansanmusiikkia Sibelius-Akatemiassa 40 vuotta!

Soitto, laulu ja tanssi kuuluvat kaikille! Kansanmusiikin taidetta, pedagogiikkaa ja tutkimusta tuovat vuoden aikana esiin niin aineryhmän opiskelijat, opettajat, alumnit kuin emerituksetkin. Seuraa juhlavuoden viestintää koulutusohjelman sosiaalisen median kanavista. Tervetuloa osallistumaan, kuuntelemaan, keskustelemaan ja juhlistamaan kansanmusiikin yliopistokoulutuksen merkkivuotta!

Ajankohta

30.5.2023 klo 18:00 – 18:30

Sijainti

Kamarimusiikkisali

Pohjoinen Rautatiekatu 9

00100 Helsinki

R-talo

Liput

Vapaa pääsy

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet