Kansanmusiikkia Taideyliopistosta: Sukuni mailla

Riikka Yli-Kotilan maisterikonsertti.

Sukuni mailla- konsertin musiikki on syntynyt menneiden ja nykyisten sukupolvien tarinoiden ja kertomusten innoittamana. Konsertissa kuullaan äänitallenteina kertomuksia pohjanmaalta ja menetetyn karjalan alueelta. Tarinat kutoutuvat osaksi musiikkia ja musiikki jatkaa tarinan kerrontaa sanojen loputtua. Konsertissa kuullaan soolokanteletta, kantele-kitara-lyömäsoitin trioa sekä lauluyhtye Kuutamaa.

Esiintyjät

  • Riikka Yli-Kotila, kantele 
  • Juha Yli-Kotila, kitara 
  • Janne Savela, lyömäsoittimet 
  • Lauluyhtye Kuutama: Sari Haikola, Eija Kantola, Sanna Yli-Kotila, Virpi Hautala, Lea Hakala, Saija Pesola ja Marika Muikku 

Lisätiedot: Tiina Halonen, tiina.halonen@uniarts.fi

Kansanmusiikkia Sibelius-Akatemiassa 40 vuotta!

Soitto, laulu ja tanssi kuuluvat kaikille! Kansanmusiikin taidetta, pedagogiikkaa ja tutkimusta tuovat vuoden aikana esiin niin aineryhmän opiskelijat, opettajat, alumnit kuin emerituksetkin. Seuraa juhlavuoden viestintää koulutusohjelman sosiaalisen median kanavista. Tervetuloa osallistumaan, kuuntelemaan, keskustelemaan ja juhlistamaan kansanmusiikin yliopistokoulutuksen merkkivuotta!

Mannerheimintien peruskorjaus

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.

Suosittelemme seuraamaan tietyömaan virallisia tiedotuskanavia, joista löytyy ajantasaisin tieto.

Ajankohta

15.4.2023 klo 19:00 – 20:00

Sijainti

Sonore

Mannerheimintie 13a

00100 Helsinki

Musiikkitalo

Katso konsertti maksutta suorana lähetyksenä

Liput

Vapaa pääsy

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet