Kansanmusiikkia Taideyliopistosta: Pelimannin polulla

Viive Virtasen kandikonsertti.

Viive Virtasen kandikonsertissa kuullaan välähdyksiä kanditaipaleelta. 

Mitä on opittu etsittäessä omaa polkua ja suuntaa kansanmusiikin laajalta kentältä? Virtasen kiinnostuksen kohteet kansanmusiikissa ylittävät maa- ja tyylirajoja. Yhteistä niille on menevä tempo ja hyväntuulinen, groovaava meininki. Kansanmusiikin pitää saada hymy soittajan ja kuulijan huulille! 

Esiintyjät

  • Viive Virtanen, viulu 
  • Touko Kentala, viulu 
  • Carolina Stenbäck, sello 

Lisätiedot: Jannika Lahin, jannika.lahin@uniarts.fi

Tasosuoritukset Sibelius-Akatemiassa

Taiteelliset tasosuoritukset ovat opettajista koostuvien arvostelulautakuntien arvioimia näyttötilaisuuksia, jotka antavat monipuolisen kuvan opiskelijan musiikillisista ja teknisistä taidoista. Tasosuoritukset tarjoavat yleisölle näköalapaikan uusien tähtien syttymisen kokemiseen ja esittelevät laajasti opiskelijoidemme osaamisen kirjoa.

Kansanmusiikkia Sibelius-Akatemiassa 40 vuotta!

Soitto, laulu ja tanssi kuuluvat kaikille! Kansanmusiikin taidetta, pedagogiikkaa ja tutkimusta tuovat vuoden aikana esiin niin aineryhmän opiskelijat, opettajat, alumnit kuin emerituksetkin. Seuraa juhlavuoden viestintää koulutusohjelman sosiaalisen median kanavista. Tervetuloa osallistumaan, kuuntelemaan, keskustelemaan ja juhlistamaan kansanmusiikin yliopistokoulutuksen merkkivuotta!

Ajankohta

31.5.2023 klo 19:00 – 19:45

Sijainti

Kamarimusiikkisali

Pohjoinen Rautatiekatu 9

00100 Helsinki

R-talo

Liput

Vapaa pääsy

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet