Verkkokonsertti: Kan­san­musiik­kia Tai­dey­li­opis­tos­ta: Aino Kinnunen

Aino Kinnusen tutkintokonsertissa kuullaan pohjoismaista kansanmusiikkia sekä sooloviululla soitettuna että erilaisten duokokoonpanojen esittämänä

Aino Kinnunen studiossa kuvattuna viulun kanssa. Tausta on tummanruskea.
Mikko Malmivaara

Konsertti on katsottavissa maksutta suorana lähetyksenä Youtubessa 18.5. klo 17–18.

Aino Kinnunen luo tutkintokonsertissaan kuulijalle musiikillisen matkan vuosisatojen takaa nykypäivään, Karjalasta Keski-Suomen kautta aina länsinaapuriimme Ruotsiin asti. Konsertissa kuullaan pohjoismaista kansanmusiikkia sekä sooloviululla soitettuna että erilaisten duokokoonpanojen esittämänä.

Esiintyjät

Aino Kinnunen, viulu
Carolina Stenbäck, sello
Jonna Lankinen, viulu

Kansanmusiikkia Taideyliopistosta

Kansanmusiikkia Taideyliopistosta -konsertit ovat sarja Sibelius-Akatemian Kansanmusiikin aineryhmän tutkintokonsertteja. Aineryhmän opiskelijat lähestyvät esityksissään kansanmusiikkia erilaisista näkökulmista. Konserttien sisällöt ja ideat kumpuavat niin vanhoista runoista ja perinteestä, henkilökohtaisista havainnoista ja tunteista, kuin oman musiikillisen matkan varrella tapahtuneista muutoksista.

Vuosittain järjestettävissä konserttikokonaisuuksissa pääsee kurkistamaan kansanmusiikin nykyhetkeen ja nauttimaan musiikista kaikin aistein mitä erilaisimmin kokoonpanoin ja instrumentein tarjoiltuna.

Lisätietoja: Tiina Halonen

Ajankohta

18.5.2021 klo 17:00 – 18:00

Sijainti

Verkkokonsertti

Liput

Vapaa pääsy