Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Harriharrin seikkailut – Episodi II

Harold Hejazin videopeliperformanssi seuraa Harriharrin elämää Helsingissä. Pelin päähahmo Harriharri on uusi tulokas Suomessa, ja hän saapuu maahan toivoen saavansa uusia ystäviä ja lämpimän vastaanoton uuteen kulttuuriin.

Kuvassa keskellä henkilöhamo ja edssä ruudullinen lattia

Harriharrilla on luottamusta itseensä ja kykyihinsä rikastuttaa paikallista taidemaailmaa, mutta suurista ponnisteluistaan huolimatta hän kohtaa jatkuvia vastoinkäymisiä pyrkiessään suomalaisen yhteiskunnan jäseneksi. Pelin vaikeimmalla tasolla Harriharri joutuu taistelemaan byrokratian koneistoa ja sosiaalisen ulossulkemisen rakenteita vastaan. Liity Harriharrin seuraan hiphopfantasiaseikkailuun!

Performanssi jatkaa Vantaan taidemuseo Artsin Vastavuoroisuuksia -näyttelyä, jossa taiteilijat tuovat kriittisesti esille yhteiskunnan rakenteita ja niitä määrääviä arvoja. Vastavuoroisuuksia on osa Artsin yhteiskunnallisten näyttelyiden sarjaa ja oli esillä 12.2.–30.5.2021.

Työryhmä

Suunnittelu ja toteutus: Harold Hejazi (Live Art and Performance Studies)
Äänisuunnittelu: Eliel Tammiharju (Äänisuunnittelun opiskelija)
Tarkastajat: Jokke Heikkilä, Ray Langenbach

Teoksen toteutusta on tukenut Taiteen edistämiskeskus Taike ja se on tuotettu Vantaan taidemuseo Artsin ja Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun yhteistyönä.

Pysy kuulolla ja seuraa @harriharrigame

Tutustu esitykseen Artsin sivuilla.

Tilaisuuden kieli on englanti.

Sisältövaroitus: ohjelma sisältää vahvaa tai karkeaa kielenkäyttöä. Ohjelmassa käsitellään rodullistamiseen ja maahanmuuttoon liittyviä kysymyksiä, jotka voivat näyttäytyä joillekin katsojille loukkaavina.

20 vuotta esitystaiteen korkeakoulutusta Suomessa

Syksyllä 2021 tulee kuluneeksi 20 vuotta nykyisen Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun esitystaiteen (Live Art and Performance Studies) maisterikoulutuksen perustamisesta. Juhlistamme merkkivuotta näyttelyn, teosjulkistuksen ja päätösjuhlan muodossa. Lue lisää: uniarts.fi/laps20

Ajankohta

25.9.2021 klo 15:00 – 16:00

Sijainti

Kulttuuritalo Martinus

Martinlaaksontie 36

01620 Vantaa

Liput

Ennakkoilmoittautuminen artsi@vantaa.fi viimeistään 23.9.2021.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet