Global Spring: Irene Martínez Albero

Irene Martínez Alberon konsertti Huella.

On lauluja ja ääniä, jotka jättävät meihin jälkensä koko elämän ajaksi. On ääniä, jotka ovat meille täynnä merkitystä ja jättävät jalanjäljen (huellan) polullemme, elämäämme. Ja sitten on ääniä, jotka määrittävät ja identifioivat meidät, tuovat mieleen muistoja niitä kuunnellessa, ja jotka jopa seuraavat meitä vuosia.

Tervetuloa Huellaan, eklektiseen ja henkilökohtaiseen konserttiin, jossa eri vaikutteista ja tyyleistä (latinalaisamerikkalainen musiikki, flamencomusiikki, urbaani musiikki, ilmaisuvoimaisia melodioita sisältävä musiikki) ammentava musiikki ja omat luomukseni kohtaavat rinnakkain antaen elämän niille kappaleille ja äänille, jotka ovat jättäneet jälkensä polulleni.

Esiintyjät

  • Irene Martínez Albero, huilu, bansuri, pullot ja laulu
  • Ida Marie Jessen, laulu
  • Shafeeq Alsadi, qanun ja laulu
  • Nicolás Castañeda Lozano, Llanera-harppu
  • Mehrnoosh Zolfaghari, handpan
  • Tero Rantanen, lyömäsoittimet
  • Repkat Parhat, kitara
  • Joni Vierre, kitara
  • Vasileios Katopodis, basso

Lisätiedot: Anna Huuskonen, anna.huuskonen@uniarts.fi 

Global Spring 15.5.-19.5.2023

Global Spring on Global Music -koulutusohjelman vuosittainen festivaali, johon osallistuvat alan opiskelijat, opettajat, alumnit ja vierailevat ammattilaiset.  Festivaali avaa koulutuksen valtavaa taiteellista monimuotoisuutta ja tekijöiden ainutlaatuisia taiteellisia identiteettejä, jotka eivät useinkaan rajoitu stereotyyppisiin kulttuuri- ja identiteettikäsityksiin. Tule kokemaan dynaamisten, innovatiivisten ja inspiroivien konserttien ilotulitusta, jotka juhlistavat planeettamme monimuotoisuutta!

Katso kaikki tapahtumat täältä

Mannerheimintien peruskorjaus

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.

Suosittelemme seuraamaan tietyömaan virallisia tiedotuskanavia, joista löytyy ajantasaisin tieto.

Ajankohta

16.5.2023 klo 12:00 – 12:45

Sijainti

Black Box

Mannerheimintie 13

00100 Helsinki

Musiikkitalo

Liput

Vapaa pääsy

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet