Feel Helsinki

Taideyliopiston Feel Helsinki -festivaali järjestetään Musiikkitalossa lauantaina 4.9.2021. Tapahtuma-alan koronarajoitusten vuoksi osa ohjelmasta joudutaan perumaan, mutta jäljelle jää edelleen monipuolinen kattaus taidetta paikan päällä tai verkossa koettavaksi.

Taideyliopiston festivaalin mainoskuva

Musiikki, teatteri, tanssi ja kuvataide täyttävät Helsingin Musiikkitalon ja verkon syyskuun ensimmäisenä lauantaina, kun Taideyliopiston maksuton taidefestivaali kutsuu kaupunkilaiset jälleen yhteen.

Festivaalin yleisölle avoin keskusteluohjelma puolestaan tuo yhteen vaikuttajia ja ajattelijoita eri aloilta – mukana ovat esimerkiksi presidentti Tarja Halonen, kapellimestari Esa-Pekka Salonen, näyttelijä Krista Kosonen, toimittaja Saska Saarikoski, valmentaja Anu Nieminen sekä aktivisti Suvi Auvinen. Keskustelujen kanssa Musiikkitalon päälämpiössä vuorottelevat taide-esitykset.

Tavoitteena on, että Feel Helsinki järjestetään syyskuussa lähitapahtumana voimassa olevia kokoontumis- ja turvallisuusrajoituksia noudattaen. Festivaalin ohjelma on koottu Taideyliopiston opiskelijoiden ja opettajien ehdotuksista. Ohjelman kantavana teemana onkin nuorten taiteilijoiden into päästä viimein, yli vuoden tauon jälkeen yhteyteen yleisönsä kanssa.

Ajankohta

4.9.2021 klo 11:00 – 22:00

Sijainti

Musiikkitalo

Töölönlahdenkatu 16

00100 Helsinki

Liput

Maksuton

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet