Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Taideyliopiston Töölön kampuskirjasto

Sibelius-Akatemian kirjastopalvelut. Kirjasto on erikoistunut yliopiston opetuksen ja tutkimuksen eri taiteenaloille ja on kaikille avoin.

Näkymä Sibelius-Akatemian kirjastoon

Sibelius-Akatemian kirjastossa on useita vapaasti käytettäviä kuuntelu- ja katselupaikkoja, tietokoneita verkkoaineistojen käyttöön sekä lukuhuone hiljaiseen työskentelyyn. Lukupaikoilla on mahdollista työskennellä omalla kannettavalla tietokoneella. Kirjastossa toimii sekä Taideyliopiston langaton verkko että Musiikkitalon vieraille tarkoitettu, vapaasti käytettävä langaton verkko.

Kirjastossa on kolme monipuolisella laitteistolla varustettua kuunteluhuonetta, jotka ovat ensisijaisesti Taideyliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä. Kirjaston kuunteluhuoneita voi käyttää myös ryhmätyötiloina tai esimerkiksi tutkimuksessa haastattelujen tekemiseen. A-huoneeseen sopii n. 6 henkeä, B- ja C-huoneisiin 2-3 henkeä. Kuunteluhuoneen voi varata Peppi-järjestelmässä, sähköpostilla, puhelimitse tai paikan päällä kirjastossa. Jos ryhmätyötila on varattu, mutta sitä ei tulla käyttämään 15 minuutin sisällä varauksen alkamisesta, on tila muiden käytettävissä.

Kirjastossa on Taideyliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle kaksi monitoimilaitetta (kopiointi, skannaus ja turvatulostus). Ulkopuolisille asiakkaille on tarjolla Print in City -monitoimilaite, jonka käytöstä löydät lisätietoa osoitteesta fi.printincity.com. Kopiointiin liittyvät hinnat löydät palveluhinnastosta.

Kaikkiin kerroksiin pääsee hissillä ja esteettömiä WC-tiloja löytyy rakennuksen jokaisesta kerroksesta. Tutustu rakennukseen Musiikkitalon omalla verkkosivulla.

Tilat ja toiminta

Musiikkitalo
Töölön Kampus

Osoite

Töölönlahdenkatu 16, Helsinki, Suomi

Yhteystiedot


lib.siba@uniarts.fi
Puh. 040 710 4224
Verkkokirjasto: uniarts.finna.fi

Esteettömyys

Kirjasto on liikkumisesteetön.

Sijainti kartalla