Sibelius-Akatemian Musiikkitalon infopiste

Kadonneita lapasia, avaimia ja muita löytötavaroita voit tiedustella Sibelius-Akatemian infopisteeltä. Pisteen vahtimestarit auttavat sinua kysymyksissä.

Sibelius-Akatemian infopiste ja päivystävät vahtimestarit löytyvät Sibelius-Akatemian pääsisäänkäynnin läheisyydestä, Musiikkitalon 3. kerroksesta.

Infopisteeltä voit tiedustella mahdollisia löytötavaroita tai noutaa aineistoja. Pisteen vahtimestarit auttavat sinua kysymyksissä sekä ohjaavat tarvittaessa liikkumaan Musiikkitalossa.

Talon vahtimestarit ovat paikalla toimipisteen aukioloaikojen mukaisesti. Mikäli infopiste on tyhjä, on vahtimestari todennäköisimmin postikierroksella, avaamassa ovea tai suorittamassa muuta tehtävää Musiikkitalon tiloissa. Tässä tapauksessa voit tiedustella vahtimestaria puhelinnumerosta 0294474401.

Musiikkitalon oma infopiste ja lipunmyyntipiste sijaitsevat vieretysten Musiikkitalon aulakerroksessa, vaatesäilytystä vastapäätä. Lisää tietoa Musiikkitalon aukioloajoista, infopisteestä ja lipunmyynnistä löydät Musiikkitalon omalta verkkosivulta.

Tilat ja toiminta

Musiikkitalo

Osoite

Musiikkitalo, Mannerheimintie, Helsinki, Suomi

Aukioloajat

ma-pe 9-18

la 10-17

su suljettu

Yhteystiedot


siba.m-info@uniarts.fi
0294474401

Esteettömyys

Musiikkitalo on liikkumisesteetön.

Sijainti kartalla