Arkisto

Taideyliopiston arkisto vastaa yliopiston ja sen akatemioiden toiminnassa syntyvien asiakirjojen pitkäaikaisesta säilyttämisestä.

Ihminen nousee portaita

Taideyliopiston arkisto vastaa yliopiston toiminnassa syntyvien pitkään ja pysyvästi säilytettävien asiakirjojen säilyttämisestä ja niiden tietopalvelusta. Arkistoon sijoitetaan muun muassa yliopiston ja akatemian hallinnon asiakirjoja, opetukseen liittyviä asiakirjoja, taiteellisen esitystoiminnan asiakirjoja sekä taiteellisia ja tieteellisiä julkaisuja.

Taideyliopiston arkisto huolehtii myös Sibelius-Akatemian (1882–2012) sekä Kuvataideakatemian (1985–2012) historiallisten arkistojen ylläpidosta ja tutkijapalvelusta.

Arkisto ei ole avoinna yleisölle.

Arkistoaineistojen etukäteistilaukset ja tiedustelut pyydetään osoittamaan arkisto@uniarts.fi  – varaa toimitusajaksi viisi arkipäivää.

Tilat ja toiminta

Sörnäisten kampus
Töölön kampus

Osoite

Kaikukatu 4, 00530 Helsinki, Suomi

Yhteystiedot


arkisto@uniarts.fi

Esteettömyys

Taideyliopiston arkistossa voi vierailla esteettömästi. Ulko-ovi on levennettävä ja käytössä on tilava tavarahissi. Tarkempaa tietoa arkiston esteettömyydestä voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta arkisto@uniarts.fi.

Sijainti kartalla