Opo tai opettaja? Tilaa esittely tai materiaaleja

Taideyliopisto tarjoaa esittelyjä ja tutustumiskäyntejä oppilaitosten ryhmille sekä materiaalia opinto-ohjaajien käyttöön. Tutustu myös avoimen yliopiston kursseihin, jotka soveltuvat toisen asteen opiskelijoille.

Opiskelijat istuvat Teatterikorkeakoulun Torilla.

Varaa esittely tai tutustumiskäynti

Taideyliopiston akatemiat järjestävät pyydettäessä erilaisia esittelyjä oppilaitoksille. Esittely voi olla esimerkiksi tietyn akatemiamme esittely tai hakemiseen keskittyvä infotilaisuus.

Voit siis vaikkapa tilata Taideyliopiston hakuinfon opotunnille tai sopia taideaineen kurssin vierailun johonkin Taideyliopiston akatemioista. Otamme mieluusti etukäteen vastaan toiveita siitä, mitkä koulutusohjelmat tai teemat kiinnostavat ryhmää erityisesti. 

Esittely voidaan järjestää joko etäyhteyksin tai Taideyliopiston kampuksilla, tai erikseen sovittaessa myös paikan päällä lähialueella sijaitsevassa oppilaitoksessa. Esittelyt ovat pääosin Taideyliopiston opiskelijalähettiläiden pitämiä, ja ne ovat tilaajalle ilmaisia.

Mikäli mahdollista, olethan yhteydessä vähintään kuukautta ennen esittelyn tai tutustumiskäynnin toivottua ajankohtaa. Pyrimme järjestämään kaikki toivotut esittelyt aikataulujen ja resurssien puitteissa.

Varaa esittely osoitteesta elsi.vertanen@uniarts.fi. Kerro viestissä esittelyn toivottu ajankohta, toteutusmuoto ja sisältö.

Tutustu materiaaleihin

Voit käyttää alta löytyviä materiaaleja vapaasti työsi tukena. 

Voit lisäksi tilata meiltä sähköisiä esittelymateriaaleja (Powerpoint) liittyen Taideyliopiston akatemioihin ja niihin hakemiseen esimerkiksi opotunnilla käytettäväksi. Tilaa materiaalit osoitteesta elsi.vertanen@uniarts.fi. Kerrothan viestissäsi, minkä akatemian/akatemioiden materiaaleja toivot. 

Videoita opiskelijaelämästä ja tiloistamme

Avoimen yliopiston kursseja lukiolaisille

Taideyliopiston avoimen yliopiston kurssitarjonnassa löytyy kursseja, jotka soveltuvat myös lukiolaisille ja muille toisen asteen opiskelijoille. Kurssit ovat oiva mahdollisuus tutustua Taideyliopistossa opetettaviin taiteenaloihin ja saada esimakua opiskelusta yliopistossa. 

Ota yhteyttä

Kandidaatti- ja maisteriopintoihin hakemiseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä suoraan kohdeakatemian hakijapalveluihin: 
 
Kuvataideakatemia kuva.hakijapalvelut@uniarts.fi 
Sibelius-Akatemia siba.hakijapalvelut@uniarts.fi 
Teatterikorkeakoulu teak.hakijapalvelut@uniarts.fi 
 
Opiskelijan elämään ja opiskelijoiden kokemuksiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä kohdeakatemian opiskelijalähettiläisiin: 
 
Kuvataideakatemia kuva.student.ambassadors@uniarts.fi 
Sibelius-Akatemia siba.student.ambassadors@uniarts.fi 
Teatterikorkeakoulu teak.student.ambassadors@uniarts.fi 

Taideyliopiston avoimen yliopiston opintoihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä osoitteeseen avoin@uniarts.fi