Uniarts Hub tar­jo­aa tu­kea tai­dea­lan lii­kei­deoi­den ke­hit­tä­mi­seen – hae mu­kaan!

Taideyliopiston toinen esihautomo-ohjelma toteutetaan kevään 2023 aikana. Ohjelma tarjoaa tietoa ja tukea yrittäjyystaitoihin sekä testialustan taiteilijoiden ja taideopiskelijoiden liikeideoille. Hakuaika ohjelmaan on 1.12.-23.1.2023.

Oletko taide- tai luovan alan tekijä, tuottaja tai välittäjä, joka pohtii yrityksen perustamista? Tai onko teillä työryhmä vastaavassa tilanteessa? Onko jo alustava liikeideakin olemassa tai haluatteko selkeää tietopakettia yrityksen perustamisen vaiheista ja vaihtoehdoista? Jos vastasit kyllä, kolme kuukautta kestävä Uniarts Hub -esihautomo-ohjelmamme voi olla juuri oikea ympäristö kehittää ideaa eteenpäin, pohtia urasuuntautumisen vaihtoehtoja ja valmistella yrityksen perustamista.

Osallistujat saavat kattavan näkymän taide- ja luovien alojen yritystoimintaan, tutustuvat näillä aloilla toimiviin asiantuntijoihin ja toisiinsa. Luennoitsijoina, työpajojen vetäjinä ja mentoreina toimivat kokeneet luovien alojen sekä taiteen maailman tekijät.

Ohjelman kesto on 12 viikkoa ja se sisältää luentojen, verkostoitumistilaisuuksien ja työpajojen lisäksi räätälöidyn mentorointiosuuden. 

Hakuaika ohjelmaan on 1.12.-23.1.2023.