Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Tiede- ja kulttuuriministeri Sari Multala vieraili Taideyliopistossa 

Tiede- ja kulttuuriministeri Sari Multala (kok.) vieraili Taideyliopistossa torstaina 31.8. Vierailullaan ministeri tapasi mm. yliopiston johtoa sekä tutustui Sörnäisten kampukseen.

Kuva: Liisa Kontunen Tiede- ja kulttuuriministeri Sari Multala (kok.) vieraili Taideyliopistossa torstaina 31.8. Vierailullaan ministeri tapasi mm. yliopiston johtoa sekä tutustui Sörnäisten kampukseen.

 
”Keskustelimme ministerin kanssa Taideyliopiston roolista innovaatioiden, sosiaalisen kestävyyden ja moniarvoisuuden edistäjänä. Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä kulttuuri- ja taidealan paremman huomisen puolesta”, kertoo rehtori Kaarlo Hildén. 

Hildénin mukaan tapaamisessa keskusteltiin myös mm. taidekasvatuksen ja koulutuksen visiotöistä, taidealan osaamisen laajemmasta hyödyntämisestä yhteiskunnassa sekä taiteen perusopetuksen kokonaisuudistuksesta. 

 Tiede- ja kulttuuriministerin tehtävää hoitaa Kokoomus, joka on jakanut tehtävän hallituksen nelivuotiselle kaudelle kahdelle ihmiselle. Ensimmäiset kaksi vuotta tehtävää hoitaa Sari Multala ja seuraavat kaksi vuotta Mari-Leena Talvitie.