PERUTTU: Save the date: Keskustelu kulttuurin tulevaisuudesta Floran päivänä 13.5.

Miltä näyttää suomalaisen taiteen ja kulttuurin tulevaisuuskuva? Tervetuloa keskustelemaan maanantaina 13.5. klo 14.00–17.00 Musiikkitaloon!

Kuva: Veikko Kähkönen

Tilaisuus siirtyy syksyyn.

Taiteen edistämiskeskus, Taideyliopisto, Turun Ammattikorkeakoulu ja Yrkeshögskolan Novia järjestävät yhteistyössä kulttuurin tulevaisuuteen liittyvän tapahtuman Floran päivänä 13.5. klo 14.00–17.00 Musiikkitalon Organo-salissa.

Keskustelun innoittajana ovat vuosina 2020–2022 tehdyt taidekasvatuksen ja -koulutuksen kansalliset visiot sekä Petteri Orpon hallitusohjelmassa linjattu kulttuuripoliittinen selonteko, jonka tarkoituksena on tuottaa kunnianhimoinen tulevaisuuskuva.

Tilaisuuden tavoitteena on tuoda yhteen erityisesti tulevaisuuden taiteen ammattilaiset ja tämän hetken sekä tulevaisuuden poliittiset päätöksentekijät. Taideyliopiston opiskelijat, henkilökunta ja alumnit ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuteen. Tilaisuuden ohjelma julkaistaan maalis-huhtikuun vaihteessa.

Tilaisuus järjestetään pääosin suomen kielellä. Kysymyksiä ja kommentteja voi kuitenkin esittää myös ruotsiksi ja englanniksi. Organoon pääsee Musiikkitalon pääaulasta hissillä, ja tilassa on kuulosilmukka.