Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Kulttuurikentän toimija – vastaa taidealan jälleenrakennusohjelman kyselyyn 23.1. mennessä!

Millä toimenpiteillä sinä parantaisit taiteen vapaan kentän taloudellista, sosiaalista, kulttuurista tai ekologista kestävyyttä? Tervetuloa vastaamaan Taidealan jälleenrakennusohjelmaa koskevaan kyselyyn!

Taidealan jälleenrakennusohjelma on Taideyliopiston käynnistämä hanke, joka tukee taidealan rakenteellista uudistumista sekä työllisyyden ja vaikuttavuuden kasvua osaamisen kehittämisen, tutkimuksen ja kokeilutoiminnan kautta. Jälleenrakennusohjelman ensimmäisessä vaiheessa tehdään taidealan tulevaisuutta tarkasteleva selvitys, johon myös tämä kysely liittyy. Selvitystyö tuottaa opetus- ja kulttuuriministeriön käyttöön tietoa taidekentän tulevaisuuden vaatimista kyvykkyyksistä, osaamisesta ja kestävistä toimintamalleista. 

Kyselyssä pyydämme ehdotuksia taiteen vapaan kentän (taloudellisen, ekologisen, kulttuurisen ja sosiaalisen) kestävyyden parantamiseksi sekä arvioimaan sitä, miten ehdotettu toimenpide tukee selvityksessä luonnosteltuja muutospolkuja.

Toivomme kyselyyn vastauksia laajasti taiteen ja kulttuurin vapaan kentän ammattimaisilta toimijoilta. Vastausaikaa on sunnuntaihin 23.1. klo 23:59 saakka. Kiitos jo etukäteen ajastasi! 

Lisätietoa

Mika Virkkala, puh. +358 50 384 3484, mika.virkkala@uniarts.fi

Lue lisää Taidealan jälleenrakennusohjelmasta