Tapahtumaliput

Voit ostaa lippuja etukäteen ja tapahtumapaikalta. Osaan tapahtumista on vapaa pääsy. Lue lisää lipunmyynnistä.

Muusikoita metrolaiturilla

Sibelius-Akatemian konsertit

Voit ostaa lippuja Sibelius-Akatemian konsertteihin Ticketmasterilta ja tapahtumapaikoilta. Osaan konserteista on vapaa pääsy. Konserttikohtaiset hinnat löydät tapahtumakalenterista tapahtumakohtaisilta sivuilta.

Tapahtumapaikalta ostettavat liput voi toistaiseksi maksaa vain yleisimmillä maksukorteilla.

Pääsylippujen kategoriat

Normaalihintainen / eläkeläiset / lapset 4–17 v., opiskelijat, työttömät, varusmiehet

Ryhmäliput

Ryhmäliput -10 % normaalihintaisesta lipusta, ryhmän minimikoko 10 henkeä.

Ryhmälippuja Musiikkitalon konsertteihin voi varata Musiikkitalon ryhmämyynnistä puhelinnumerosta 020 7070 426 arkisin klo 10–14 tai sähköpostitse ryhmat@musiikkitalo.fi. Muiden kuin Musiikkitalon konserttien ryhmäliput voi varata Ticketmasterilta puhelinnumerosta 0600 108 00 tai 0600 100 20 ma–la klo 8–21, su 8–18.

Alennukset

Vähintään 10 hengen ryhmät saavat 10% alennuksen normaalihintaisista lipuista. Eläkeläis- tai muista erikoishintaisista lipuista ei myönnetä ryhmäalennusta. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ennakkoon maksettu naulakkopalvelu koko ryhmälle -10 %.

Teatterikorkeakoulun esitykset

Lipunmyynnin alkamisajankohdat, lippujen hinnat ja esteettömystiedot löydät esityskohtaisesti tapahtumakalenterista. Pääset myös varaamaan lippuja tapahtumakalenterin kautta.

Aina saapuessasi esitykseen ilmoittauduthan Teatterikorkeakoulun lipunmyynnissä. Lipunmyynnistä saat esityksen käsiohjelman, jonka tarvitset päästäksesi sisään esitystilaan.

Tavoitat tarvittaessa lipunmyyjän esityspäivänä tuntia ennen esitystä puhelimitse 0400 792 005.

Jos et pääsekään esitykseen, niin on erittäin tärkeeä, että perut lippusi. Vahvistusviesteissä on linkki lippujen perumiseen.

Esitykset ovat suosittuja, joten hankithan lippusi hyvissä ajoin. Maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin. Emme ota myöhästyteitä sisään, joten olethan ajoissa paikalla. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Esitysten kaikenlainen taltioiminen on kielletty.

Kuvataideakatemian näyttelyt

Kuvataideakatemian gallerioiden näyttelyihin on vapaa pääsy.