Varjon kanssa liikkuen: kokeilu medioidussa tilassa ja ajassa

Tapahtuma on osa Taideyliopiston neljättä tutkimuspaviljonkia, joka järjestetään Hietsun Paviljongissa ja sen ympäristössä Helsingissä 5.6.–29.8.2021.

Tutkimuspaviljonki

Kirsi Heimosen, Leena Rouhiaisen ja Raimo Uunilan paikkasidonnainen esitys perustuu esiintyjien kehittämälle koreografisen kirjoittamisen menetelmälle. Esiintyjät tutkivat liikkuen Hietsun paviljongin huomaamattomaksi jäävää ympäristöä ja heidän toimintansa heijastetaan suoratoistokuvamateriaalina paviljongissa olevalle yleisölle. 

Ensimmäinen esitys on klo 15 ja toinen klo 18. Esitysten jälkeen on keskustelu. Tapahtuman yleisömäärä on rajoitettu. Jos haluat osallistua, ota yhteys kirsi.heimonen@uniarts.fi tai leena.rouhiainen@uniarts.fi. 

Taideyliopiston tutkimuspaviljonki on avoinna avajaisviikolla poikkeuksellisesti myös maanantaina 7.6. klo 15-18.

Tutkimuspaviljonki #4: Helsinki 

Kuvataidetta, konsertteja, esityksiä, työpajoja ja keskusteluja tutkivalla otteella –tervetuloa Taideyliopiston tutkimuspaviljonkiin katsomaan ja kokemaan, mistä taiteellisessa tutkimuksessa on kyse. Aiemmin Venetsian biennaalin yhteydessä järjestetty paviljonki kerää taiteilija-tutkijat nyt Helsingin Hietsuun.  

Taideyliopiston neljäs tutkimuspaviljonki järjestetään Louise ja Göran Ehrnroothin säätiön tuella. 

Ajankohta

7.6.2021 klo 15:00
7.6.2021 klo 18:00

Sijainti

Juhlasali ja ulkona

Hietsun Paviljonki

Hiekkarannantie 9

00100 Helsinki

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Näin vierailet Taideyliopiston tutkimuspaviljongissa.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet