Soiva kieli: Ystävänpäivän juhlagaala  

Juhlistaakseen ystävänpäivää, Soiva kieli -laulusarja nostaa esiin runoilijoiden ja laulajien tunnettuja ja tuntemattomampia kumppanuuksia

Hannah Busing

Laulurepertuaarin rikkaus on perustunut suurelta osin runoilijoiden ja säveltäjien välisiin läheisiin henkilökohtaisiin suhteisiin, ja laulut ovat syntyneet näiden luovien liittojen hedelminä. Ystävänpäivän kunniaksi tuomme kuultavaksi sekä tunnettujen että tuntemattomampien kumppanuuksien laululahjoja.


Ohjelmassa on Johann Mayrhoferin ja Franz Schubertin, Gottfried Kinkelin ja Johanna Kinkelin, Christian Köstlinin ja Josephine Langin, Paul Eluardin ja Francis Poulencin, L. Onervan ja Leevi Madetojan sekä W.H. Audenin ja Benjamin Brittenin lauluja.

Esiintyjät:
• Päivi Kantola ja Kirill Kozlovski
• Jenni Lättilä ja Collin Hansen
• Ulla Raiskio ja Collin Hansen
• Petteri Salomaa ja Tuija Hakkila
• Gabriel Kivivuori ja Kiia Nordlund
• Essi Lind ja Lambis Pavlou
• Maja Burggraaff ja Julia Tamminen

Tapahtuman ohjelma ja esiintyjät englanninkielisellä tapahtumasivulla.

Lisätietoja: Matti Leisma, matti.leisma@uniarts.fi

Soiva kieli -laulusarja

Sibelius-Akatemian laulumusiikin Soiva kieli -laulusarjassa kuullaan vuosittain neljä liedkonserttia laulutaiteen ja pianomusiikin opiskelijoiden esittäminä. Soiva kieli -laulusarjan taiteellisena johtajana toimii liedmusiikin lehtori Keval Shah.

Mannerheimintien peruskorjaus

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.

Suosittelemme seuraamaan tietyömaan virallisia tiedotuskanavia, joista löytyy ajantasaisin tieto.

Ajankohta

14.2.2024 klo 19:00 – 20:50

Sijainti

Camerata

Mannerheimintie 13a

00100 Helsinki

Musiikkitalo

Liput

6,50–11,50 €

Osta liput

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet