Sibafest: Flok & Liisa Kivinen

Käännekohtia -nimisessä konsertissa kuullaan Liisa Kivisen sovittamia kappaleita lauluyhtye Flokille.

Konsertin teema on yhden ihmissuhteen kaari ja sen käännekohdat. Konsertti käsittelee niitä tunteita, mitä syntyy uuden ihmisen tavatessaan, yhteyden syventyessä ja lopulta toisesta luopumisessa. Kappaleet sidotaan yhteen sävelletyillä  ja improvisoiduilla välikkeillä. Kappaleiden lomassa kuullaan päiväkirjamaista tekstiä, jonka avulla kappaleet kietoutuvat toisiinsa. Solistina konsertissa esiintyy Liisa Kivinen.

Flok on uusi ja raikas pop a cappella -yhtye Helsingistä. Yhtye kirjoittaa omaa musiikkia ja luo kiinnostavia uusia sovituksia parhaista pop-kappaleista. Yhtye rikastaa musiikillaan pop a cappellan genreä ja pyrkii monipuolistamaan sen kenttää Suomessa. Yhtye voitti kansainvälisesti arvostetun Tampereen Sävelen lauluyhtyekilpailun vahvistettujen yhtyeiden kategorian sekä yleisöäänestyksen kesällä 2023.

Esiintyjät

  • Liisa Kivinen, solisti
  • Jenny Jalkanen, sopraano
  • Maija Laurinsilta, altto
  • Wiljami Miettunen, tenori
  • Joel Bonsdorff, tenori & beatbox
  • Matti Korhonen, basso 

Lisätietoja: Anna Huuskonen, anna.huuskonen@uniarts.fi

Ovet avataan 15 minuuttia ennen tapahtuman alkua. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Sibafest 26.–27.1.2024

Sibelius-Akatemian päätapahtuma Sibafest valtaa Musiikkitalon 26.–27.1.2024. Festivaali on lähtölaukaisu noin tuhannen konsertin vuodelle. Sibafestilla pääsee seuraamaan muun muassa Figaron häät -oopperan harjoituksia, kokeilemaan urkuja, kurkistamaan sinfoniaorkesterin kulissien taakse sekä osallistumaan teknokonserttiin ja paneelikeskusteluihin.

Kymmenettä kertaa järjestettävä Sibafest on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian joka toinen vuosi järjestettävä päätapahtuma, joka esittelee akatemian kansainvälisesti korkeatasoista konserttitoimintaa. Festivaalin pääosassa ovat Sibelius-Akatemian opiskelijat, opettajat sekä yleisö – yhdessä ja erikseen. 

Tutustu Sibafestin ohjelmaan

Mannerheimintien peruskorjaus

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.

Suosittelemme seuraamaan tietyömaan virallisia tiedotuskanavia, joista löytyy ajantasaisin tieto.

Ajankohta

27.1.2024 klo 15:00 – 15:50

Sijainti

Black Box

Mannerheimintie 13

00100 Helsinki

Musiikkitalo

Liput

Vapaa pääsy, paikat täytetään saapumisjärjestyksessä

Muut tiedot


Ovet avataan 15 minuuttia ennen tapahtuman alkua.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet