Sateentekijät: Rumpusetti sateelle & Vettä, räntää ja lunta

Tapahtuma on osa Taideyliopiston neljättä tutkimuspaviljonkia, joka järjestetään Hietsun Paviljongissa ja sen ympäristössä Helsingissä 5.6.–29.8.2021.

Rumpusettiteos jäällä.
Kuvaaja: Tuula Närhinen

Sateentekijät on näyttelyn ja yleisöä osallistavan sateentekotapahtuman muodostama kokonaisuus. Näyttelyn sisältyy kaksi installaatiota. Rumpusetti sateelle on Tuula Närhisen kunnianosoitus sateelle, joka rummuttaa peltipurkeista ja sateenvarjoromusta rakennettua akustista veistosta. Sateentekijät (Vettä, räntää ja lunta) on Tytti Arolan taputtamalla esitettävä kokeellinen ääniteos, jonka kolmiosainen partituuri nähdään nuottitelineille installoituna. Sekä Arolan sävellystä että sateen ropinaa peltipurkkeihin voi näyttelyssä kuunnella myös kuulokkeilla. 

Tutkimuspaviljonki #4: Helsinki 

Kuvataidetta, konsertteja, esityksiä, työpajoja ja keskusteluja tutkivalla otteella –tervetuloa Taideyliopiston tutkimuspaviljonkiin katsomaan ja kokemaan, mistä taiteellisessa tutkimuksessa on kyse. Aiemmin Venetsian biennaalin yhteydessä järjestetty paviljonki kerää taiteilija-tutkijat nyt Helsingin Hietsuun.  

Taideyliopiston neljäs tutkimuspaviljonki järjestetään Louise ja Göran Ehrnroothin säätiön tuella. 

Ajankohta

8.8.2021 – 18.8.2021

Sijainti

Ateljé-sali

Hietsun Paviljonki

Hiekkarannantie 9

00100 Helsinki

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Avoinna ti–su 12–18. Maanantaisin suljettu.

Näin vierailet Taideyliopiston tutkimuspaviljongissa.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet