Pekka Kantonen: Kolme kertaa vuosikymmen: Neuvoa kysymässä

Tapahtuma on osa Taideyliopiston neljättä tutkimuspaviljonkia, joka järjestetään Hietsun Paviljongissa ja sen ympäristössä Helsingissä 5.6.–29.8.2021.

Pekka Kantonen

Taiteilija-tutkija Pekka Kantosen installaatio on näyttämö keskustelulle. Taustalla on YouTube-kanava Kolme kertaa vuosikymmen, jossa videopäiväkirja kuvaa Kantosen perheen elämää. Videopäiväkirja on alkanut päivittäisillä otoksilla maaliskuussa 1990 ja se täydentyy lähes reaaliaikaisesti uusilla otoksilla edeten vääjäämättömästi ihmisten, asioiden ja paikkojen vanhetessa, tuhoutuessa ja kadotessa. 

YouTube-kanava 3xD
YouTube-kanava 3xDecade: Asking for Advice

Pekka Kantonen pitää näyttelyyn liittyen striimatun keskustelutilaisuuden 10.6.2021. Aihe on Arjen mikrohistoriaa YouTubessa. Keskustelukieli on suomi/englanti.

Taideyliopiston tutkimuspaviljonki on avoinna avajaisviikolla poikkeuksellisesti myös maanantaina 7.6. klo 15-18.

Tutkimuspaviljonki #4: Helsinki 

Kuvataidetta, konsertteja, esityksiä, työpajoja ja keskusteluja tutkivalla otteella –tervetuloa Taideyliopiston tutkimuspaviljonkiin katsomaan ja kokemaan, mistä taiteellisessa tutkimuksessa on kyse. Aiemmin Venetsian biennaalin yhteydessä järjestetty paviljonki kerää taiteilija-tutkijat nyt Helsingin Hietsuun.  

Taideyliopiston neljäs tutkimuspaviljonki järjestetään Louise ja Göran Ehrnroothin säätiön tuella. 

Ajankohta

5.6.2021 – 13.6.2021

Sijainti

Ateljé-sali

Hietsun Paviljonki

Hiekkarannantie 9

00100 Helsinki

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Näin vierailet Taideyliopiston tutkimuspaviljongissa.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet