Mia Seppälä: Merimaiseman päivittäminen

Tapahtuma on osa Taideyliopiston neljättä tutkimuspaviljonkia, joka järjestetään Hietsun Paviljongissa ja sen ympäristössä Helsingissä 5.6.–29.8.2021.

Mia Seppälä
Kuvaaja: Mia Seppälä

Merimaiseman päivittäminen on työpaja ja näyttely, jossa havainnoidaan ympäristön, fyysisen kuvan ja mielikuvan yhteisvaikutuksia. Näyttely pohjautuu työpajaan, jossa käytetään taiteilija-tutkija Mia Seppälän poismaalaamisen menetelmää. Työpajan aikana kankaalle tulostettu merimaiseman painokuva poismaalataan samassa paikassa, jossa kuva on otettu, eli Hietaniemen rannassa. 

Työpaja Merimaiseman päivittäminen järjestetään 5.6.2021 klo 12-15. Aiempaa kokemusta maalaamisesta ei tarvita ja välineet saa työpajassa. Työpajaan voi ilmoittautua 24.5.-4.6.2021 välisenä aikana lähettämällä yhteystietonsa osoitteeseen: mia.b.seppala@uniarts.fi. Osallistujamäärä on kahdeksan henkeä.  

Taideyliopiston tutkimuspaviljonki on avoinna avajaisviikolla poikkeuksellisesti myös maanantaina 7.6. klo 15-18.

Tutkimuspaviljonki #4: Helsinki

Kuvataidetta, konsertteja, esityksiä, työpajoja ja keskusteluja tutkivalla otteella – tervetuloa Taideyliopiston tutkimuspaviljonkiin katsomaan ja kokemaan, mistä taiteellisessa tutkimuksessa on kyse. Aiemmin Venetsian biennaalin yhteydessä järjestetty paviljonki kerää taiteilija-tutkijat nyt Helsingin Hietsuun.

Taideyliopiston neljäs tutkimuspaviljonki järjestetään Louise ja Göran Ehrnroothin säätiön tuella.

Ajankohta

5.6.2021 – 13.6.2021

Sijainti

Ateljé-sali ja ulkona

Hietsun Paviljonki

Hiekkarannantie 9

00100 Helsinki

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Näin vierailet Taideyliopiston tutkimuspaviljongissa.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet