Mia Sep­pä­lä: Me­ri­mai­se­man päi­vit­tä­mi­nen

Tapahtuma on osa Taideyliopiston neljättä tutkimuspaviljonkia, joka järjestetään Hietsun Paviljongissa ja sen ympäristössä Helsingissä 5.6.–29.8.2021.

Mia Seppälä
Kuvaaja: Mia Seppälä

Merimaiseman päivittäminen on työpaja ja näyttely, jossa havainnoidaan ympäristön, fyysisen kuvan ja mielikuvan yhteisvaikutuksia. Työpajan työskentely tapahtuu taiteilija-tutkija Mia Seppälän poismaalaamisen tekniikalla Hietaniemen rannalla ja Hietsun Paviljongin Ateljé-salissa. Työpaja sisältää materiaalit, eikä vaadi aiempaa kokemusta maalaamisesta.

Työpaja Merimaiseman päivittäminen järjestetään 5.6.2021 klo 12-15. Työpajaan voi ilmoittautua 24.5.-4.6.2021 välisenä aikana lähettämällä yhteystietonsa osoitteeseen: mia.b.seppala@uniarts.fi. Osallistujamäärä on kahdeksan henkeä.  

Tutkimuspaviljonki #4: Helsinki

Kuvataidetta, konsertteja, esityksiä, työpajoja ja keskusteluja tutkivalla otteella – tervetuloa Taideyliopiston tutkimuspaviljonkiin katsomaan ja kokemaan, mistä taiteellisessa tutkimuksessa on kyse. Aiemmin Venetsian biennaalin yhteydessä järjestetty paviljonki kerää taiteilija-tutkijat nyt Helsingin Hietsuun.

Taideyliopiston neljäs tutkimuspaviljonki järjestetään Louise ja Göran Ehrnroothin säätiön tuella.

Ajankohta

5.6.2021 klo 12:00 – 15:00

Sijainti

Ateljé-sali ja ulkona

Hietsun Paviljonki

Hiekkarannantie 9

00100 Helsinki

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Näin vierailet Taideyliopiston tutkimuspaviljongissa. 

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet