Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Klangi!-kollektiivi

Tapahtuma on osa Taideyliopiston neljättä tutkimuspaviljonkia, joka järjestetään Hietsun Paviljongissa ja sen ympäristössä Helsingissä 5.6.–29.8.2021.

Tutkimuspaviljonki

Klangi! on kokeellisen elektronisen musiikin kollektiivi, joka tuo elektroakustisen musiikin studioista ja konserttisaleista ulkoilmaan, osaksi kaupunkia ja ympäröivää luontoa. Esitys kutsuu yleisön mukaan osaksi kollektiivia omien akustisten tai elektronisten instrumenttien ja vahvistimien kanssa. Ei ennakkoilmoittautumista.  

Tapahtumassa ovat mukana muusikot Marianne Decoster-Taivalkoski, Ava Grayson, Andrew Bentley, Otso Lähdeoja, Alejandro Montes de Oca, Libero Mureddu, Alejandro Olarte, Charles Quevillon, Dominik Schlienger, Päivi Takala, Juhani Liimatainen ja Kalev Tiits. 

Tutkimuspaviljonki #4: Helsinki 

Kuvataidetta, konsertteja, esityksiä, työpajoja ja keskusteluja tutkivalla otteella –tervetuloa Taideyliopiston tutkimuspaviljonkiin katsomaan ja kokemaan, mistä taiteellisessa tutkimuksessa on kyse. Aiemmin Venetsian biennaalin yhteydessä järjestetty paviljonki kerää taiteilija-tutkijat nyt Helsingin Hietsuun.  

Taideyliopiston neljäs tutkimuspaviljonki järjestetään Louise ja Göran Ehrnroothin säätiön tuella. 

Ajankohta

5.6.2021 klo 11:00 – 12:30

Sijainti

Ulkona

Hietsun Paviljonki

Hiekkarannantie 9

00100 Helsinki

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Näin vierailet Taideyliopiston tutkimuspaviljongissa.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet