Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Kaisa Huotari, Joni Kärkkäinen, Anna-Sofia Nylund

Kaisa Huotari: Response

Response koostuu maalauksista sekä rakenteellisista installaatioista, joissa kuvataan yksittäisiä arkisia hetkiä sekä ihmetellään elämän huomaamattomia eleitä ja ilmiöitä. Etsitään valoa pimeydestä, kauneutta kaaoksen keskeltä, rikkinäisyydestä, keskeneräisyydestä. Siveltimenvedot tulevat kudoksiksi ja erilaisiksi verkostoiksi. Pinta vääntyy, hajaantuu, haurastuu, jakaantuu. Asiat nähdään kahtena, hieman erilaisina, muuntuneina. Kuva kuuluu kaikuna.

Taiteilijasta

Kaisa Huotari (s. 1994) on Helsingissä työskentelevä kuvataiteilija. Savonlinnan taidelukiosta ja Kankaanpään taidekoulusta valmistunut Huotari opiskelee tällä hetkellä maalaustaiteen maisteriohjelmassa Taideyliopiston Kuvataideakatemiassa. Häntä kiinnostaa maalaamisessa tilallisuus sekä perinteisen tradition tarkastelu uudenlaisesta, leikittelevästä näkökulmasta.

kaisahuotari.com

@huotarinkaisa (Instagram)

Joni Kärkkäinen: Headlights

@karkkaisen.joni (Instagram)

Anna-Sofia Nylund: Seize the moment

Seize the moment on kolmikanavainen videoinstallaatio pienten lasten äidistä, joka viettää aikaa yksin metsässä.

Taiteilijasta

Anna-Sofia Nylund (s. 1985) on kuvataiteilija, joka työskentelee dokumenttifilmin, performanssin ja videotaiteen parissa. Viime aikoina hänen teoksensa ovat muotoutuneet kiintymyksen, äitiyden, luonnon ja taikuuden ympärille. Seize the moment -teosta ovat tukeneet sekä Svenska Kulturfonden että Eugène, Elisabeth och Birgit Nygréns stiftelse.

annasofianylund.com

Ajankohta

4.2.2022 – 20.2.2022

Muut tiedot


Avoinna ti–su klo 11–18.
Vapaa pääsy.