ISME: Veronica Maggio -tribuuttikonsertti

Veronica Maggio -tribuuttikonsertissa Liisa Kivinen tulkitsee artistin kappaleita sovitettuna jousikvartetille ja koskettimille.

ISMEn Finnish corner esittelee suomalaista musiikkikasvatusta ja musiikkia. Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kokoamassa ohjelmassa Musiikkitalon kahvilassa kuullaan viikon aikana mm. Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksen opiskelijoita, musiikkikasvattajia ja yhteiskanteletta. Kaikkiin Finnish corner -tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Konserttikokonaisuuteen on kerätty kappaleita Maggion tuotannon eri vaiheista. Pääosassa ovat artistin tekstit ja niiden tulkinta, mihin päästään riisuttujen versioiden avulla. Konsertti on osa Kivisen pop/jazz-laulun A-tasosuoritusta.

Esiintyjät

  • Liisa Kivinen, laulu
  • Sakari Soukka, koskettimet
  • Helmi Hannonen, viulu & laulu
  • Wiljami Miettunen, viulu & laulu
  • Elina Luhtala, altto
  • Effi Anttila, sello

Lisätiedot: Liisa Kivinen, liisa.kivinen@uniarts.fi

ISMEn maailmankonferenssi

Kahden vuoden välein järjestettävä ISME:n maailmankonferenssi on yksi maailman taiteiden opetuksen ja tutkimuksen keskeisimmistä tapahtumista. Musiikkikasvatuksen maailmanjärjestö ISME perustettiin YK:n kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö UNESCO:n aloitteesta 1953. Järjestö edustaa noin 80 jäsenmaata kaikkialla maailmassa ja sen ydinajatus on, että musiikin kokeminen eri muodoissa on tärkeä osa elämää. Vuoden 2024 konferenssissa perehdytään musiikin ja taidekasvatuksen merkitykseen henkisen kestävyyden sekä ekologisen kriisin edellyttämän kulttuurisen murroksen edistäjänä.

Lue lisää ISME:stä

Mannerheimintien peruskorjaus

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.

Suosittelemme seuraamaan tietyömaan virallisia tiedotuskanavia, joista löytyy ajantasaisin tieto.

Ajankohta

31.7.2024 klo 13:00 – 13:45

Sijainti

Musiikkitalo

Töölönlahdenkatu 16

00100 Helsinki

Musiikkitalon Päälämpiö

Liput

Vapaa pääsy

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet