ISME: Tiina Tuuri – punainen

”Punaisia ovat ilot, punaisia ovat itkut, punaisia ovat ajatukset ja aarteet.”

ISMEn Finnish corner esittelee suomalaista musiikkikasvatusta ja musiikkia. Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kokoamassa ohjelmassa Musiikkitalon kahvilassa kuullaan viikon aikana mm. Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksen opiskelijoita, musiikkikasvattajia ja yhteiskanteletta. Kaikkiin Finnish corner -tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Esiintyjät

  • Tiina Tuuri (laulu ja koskettimet)
  • Eliza Mäkipelto (piano)

Ohjelma

Konsertissa kuullaan vuosina 2013—2020 sävellettyä teatterimusiikkia, joita on aiemmin esitetty mm. Ylioppilasteatterin esityksissä. Konsertti on osa Tiina Tuurin pop/jazz-laulun A-tutkintoa. 

Lisätiedot: Tiina Halonen, tiina.halonen@uniarts.fi

ISMEn maailmankonferenssi

Kahden vuoden välein järjestettävä ISME:n maailmankonferenssi on yksi maailman taiteiden opetuksen ja tutkimuksen keskeisimmistä tapahtumista. Musiikkikasvatuksen maailmanjärjestö ISME perustettiin YK:n kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö UNESCO:n aloitteesta 1953. Järjestö edustaa noin 80 jäsenmaata kaikkialla maailmassa ja sen ydinajatus on, että musiikin kokeminen eri muodoissa on tärkeä osa elämää. Vuoden 2024 konferenssissa perehdytään musiikin ja taidekasvatuksen merkitykseen henkisen kestävyyden sekä ekologisen kriisin edellyttämän kulttuurisen murroksen edistäjänä.

Lue lisää ISME:stä

Mannerheimintien peruskorjaus

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.

Suosittelemme seuraamaan tietyömaan virallisia tiedotuskanavia, joista löytyy ajantasaisin tieto.

Ajankohta

31.7.2024 klo 12:00 – 12:45

Sijainti

Musiikkitalo

Töölönlahdenkatu 16

00100 Helsinki

Musiikkitalon Päälämpiö

Liput

Vapaa pääsy

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet