ISME: Jamit – kansainväliset musiikkikasvattajat lavalla! 

Tule mukaan kansainvälisten musiikkikasvattajien jamitunnelmaan Musiikkitalon terassille!

Jami-isäntänä ja koskettimissa Max Tabell, bassossa Antti Ahoniemi ja rummuissa Mooses Kuloniemi.
 
Jamit ovat osa kansainvälisen musiikkikasvatusjärjestö ISME:n 36. maailmankonferenssia Helsingissä 28.7.–2.8.2024. Tapahtumaa isännöi Taideyliopisto. 

Lisätiedot: Tiina Halonen, tiina.halonen@uniarts.fi  

ISMEn maailmankonferenssi

Kahden vuoden välein järjestettävä ISME:n maailmankonferenssi on yksi maailman taiteiden opetuksen ja tutkimuksen keskeisimmistä tapahtumista. Musiikkikasvatuksen maailmanjärjestö ISME perustettiin YK:n kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö UNESCO:n aloitteesta 1953. Järjestö edustaa noin 80 jäsenmaata kaikkialla maailmassa ja sen ydinajatus on, että musiikin kokeminen eri muodoissa on tärkeä osa elämää. Vuoden 2024 konferenssissa perehdytään musiikin ja taidekasvatuksen merkitykseen henkisen kestävyyden sekä ekologisen kriisin edellyttämän kulttuurisen murroksen edistäjänä.

Lue lisää ISME:stä

Mannerheimintien peruskorjaus

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.

Suosittelemme seuraamaan tietyömaan virallisia tiedotuskanavia, joista löytyy ajantasaisin tieto.

Ajankohta

1.8.2024 klo 17:00 – 18:30

Sijainti

Musiikkitalon ulkoterassi

Mannerheimintie 13a

00100 Helsinki

Liput

Vapaa pääsy

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet