Ihmisiä elämän äärellä (työnimi)

Yhteisötanssiteos käsittelee paikkaan ja yhteisöön kuulumisen kokemuksia.

Kuvassa ryhmä ihmisiä, osalla kädet ylhäällä.
Pauliina Laukkanen ja työryhmä

Ihmisiä elämän äärellä (työnimi) on yhteisötaiteen keinoin toteutettu esitys paikkaan ja yhteisöön kuulumisen kokemuksista maailmassa, jossa polarisoituminen ja erillisyyden kokemukset ottavat kasvavassa määrin tilaa. Yhteisötanssiprojektin ytimessä on turvallinen työprosessi, osallisuus ja yhteisöllisyys. Esitys on Pauliina Laukkasen väitöstutkimuksen tarkastettava taiteellinen osa.

Työryhmä

Yhteisötanssiteos valmistuu kymmenen 44-83 -vuotiaan osallistujan kokemusten, ideoiden ja yhteisen tanssimisen, kirjoittamisen, keskustelun ja piirtämisen kautta. Lisäksi mukana on eri-ikäisiä osallistujia pienemmissä esiintymistehtävissä sekä erilaisissa tuotannollisissa tehtävissä.

Projektia luotsaavat ohjaaja-tanssipedagogi-väitöstutkija Pauliina Laukkanen, tanssitaiteilija-tanssipedagogi Elli Isokoski, tuottaja Mervi Leivo ja kuvataiteilija Soile Kortesalmi. Esitys on tanssiryhmä Myrskyryhmän tuotantoa.

Lisätietoja

  • Pauliina Laukkanen: pauliina.l.laukkanen@uniarts.fi
  • Mervi Leivo: tuottaja@myrskyryhma.fi

Ajankohta

28.5.2024 – 9.6.2024

Liput

Lippujen hinnat ja muista lippukäytännöistä Taideyliopiston tapahtumaliput sivulla.

Muut tiedot


Es­teet­tö­myy­teen ja saa­vu­tet­ta­vuu­teen liit­ty­vää tie­toa Teat­te­ri­kor­kea­kou­lun esi­tyk­siin saa­pu­vil­le.