Helsinki Biennaalin ja Taideyliopiston tutkimuspaviljongin taiteilijoiden keskustelutilaisuus

Tapahtuma on osa Taideyliopiston neljättä tutkimuspaviljonkia, joka järjestetään Hietsun Paviljongissa ja sen ympäristössä Helsingissä 5.6.–29.8.2021.

Tutkimuspaviljonki

Helsinki Biennaalin ja Taideyliopiston tutkimuspaviljongin taiteilijat keskustelevat kesän aikana Helsingissä esillä olleista teoksistaan, teosten yleisösuhteesta sekä nykytaiteen tutkimuksellisuudesta.    

Keskustelutilaisuus pidetään Hietsun paviljongin Ateljé-salissa, jossa on esillä Salla Myllylän teos Vuodenaikahuone. Keskustelu käydään englanniksi.  

Keskustelijoina: Samir Bhowmik (HB), Laura Könönen (HB), Teemu Lehmusruusu (HB), Otso Lähdeoja (TP), Salla Myllylä (TP), Sari Palosaari (HB), Mammu Rankanen (TP) ja Denise Ziegler (TP, moderaattori) 

HB= Helsinki Biennaali, TP= Tutkimuspaviljonki 

Yleisö voi seurata keskustelua rajoitusten puitteissa sekä Ateljé-salissa että ulkona. 

Tutkimuspaviljonki #4: Helsinki 

Kuvataidetta, konsertteja, esityksiä, työpajoja ja keskusteluja tutkivalla otteella –tervetuloa Taideyliopiston tutkimuspaviljonkiin katsomaan ja kokemaan, mistä taiteellisessa tutkimuksessa on kyse. Aiemmin Venetsian biennaalin yhteydessä järjestetty paviljonki kerää taiteilija-tutkijat nyt Helsingin Hietsuun.  

Taideyliopiston neljäs tutkimuspaviljonki järjestetään Louise ja Göran Ehrnroothin säätiön tuella.Ajankohta

26.8.2021 klo 18:15 – 19:15

Sijainti

Hietsun Paviljonki

Hiekkarannantie 9

00100 Helsinki

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Näin vierailet Taideyliopiston tutkimuspaviljongissa.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet