Global Spring: Samba de Roda 

Afro-brasilialaisen kulttuurin juhla

Lue tapahtumasta lisää englanniksi.

Lisätiedot: Eeva Hohti, eeva.hohti@uniarts.fi 

Esitys on Musiikkitalon Tanssistudiossa. Osallistujat ja yleisö tapaavat klo 17 Sibelius-Akatemian infon edessä, 3. krs., Töölönlahdenkatu 16 C. Yleisöä pyydetään olemaan paikalla ajoissa.

Global Spring 13.-17.5.2024

Global Spring on global music -koulutusohjelman vuosittainen festivaali, johon osallistuvat alan opiskelijat, opettajat, alumnit ja vierailevat ammattilaiset.  Festivaali avaa koulutuksen valtavaa taiteellista monimuotoisuutta ja tekijöiden ainutlaatuisia taiteellisia identiteettejä, jotka eivät useinkaan rajoitu stereotyyppisiin kulttuuri- ja identiteettikäsityksiin. Tämän vuoden festivaalin teemana on lyömäsoittimet ja rytmi. Tule kokemaan dynaamisten, innovatiivisten ja inspiroivien konserttien ilotulitusta, jotka juhlistavat planeettamme monimuotoisuutta!

Katso kaikki tapahtumat täältä

Mannerheimintien peruskorjaus

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.

Suosittelemme seuraamaan tietyömaan virallisia tiedotuskanavia, joista löytyy ajantasaisin tieto.

Ajankohta

17.5.2024 klo 17:00 – 18:30

Sijainti

Musiikkitalo

Töölönlahdenkatu 16

00100 Helsinki

Liput

Vapaa pääsy

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet