Global Spring: Masters Transcultural Ensemble 

Yhteistyöllisen ja avoimen ympäristön kautta, pyrimme muusikkoina tuomaan monipuoliset ja rikkaat musiikilliset taustamme esiin, uudistaen niitä kulttuurien välisessä vuorovaikutuksessa. Improvisaation, tarinankerronnan ja laulunteon voimin yhtyeemme ammentaa inhimillisistä tunteista ja elämänkokemuksista luoden uusia äänimaisemia ja rakentaen yhteistä vuoropuhelua. Haluamme herättää ajatuksia, kysymyksiä, muistoja ja unelmia, tarkastellen niitä ryhmämme kulttuurien välisen musiikin kautta.   

Tervetuloa osallistumaan tähän prosessiin läsnäolosi lahjalla. Tuomme mukanamme sen, mitä meillä on, joten tule sinäkin sellaisena kuin olet!   

Ensimmäinen esitys klo 11:00-11:45

Toinen esitys klo 12:30-13:15

Esiintyjät

  • Merve Abdurrahmani, piano ja laulu
  • Devina Boughton, trumpetti ja laulu
  • Melisa Yıldırım, kamancha
  • Manuel Rosales, kitara ja laulu
  • Omatola Adeshina, alttosaksofoni ja laulu
  • Vija Moore, lyömäsoittimet ja laulu
  • Sergio Castrillón, yhtyeen artikulaattori, sello ja laulu

Lisätiedot: Minttu Hellstén, minttu.hellsten@uniarts.fi 

Global Spring 13.-17.5.2024

Global Spring on global music -koulutusohjelman vuosittainen festivaali, johon osallistuvat alan opiskelijat, opettajat, alumnit ja vierailevat ammattilaiset.  Festivaali avaa koulutuksen valtavaa taiteellista monimuotoisuutta ja tekijöiden ainutlaatuisia taiteellisia identiteettejä, jotka eivät useinkaan rajoitu stereotyyppisiin kulttuuri- ja identiteettikäsityksiin. Tämän vuoden festivaalin teemana on lyömäsoittimet ja rytmi. Tule kokemaan dynaamisten, innovatiivisten ja inspiroivien konserttien ilotulitusta, jotka juhlistavat planeettamme monimuotoisuutta!

Katso kaikki tapahtumat täältä

Mannerheimintien peruskorjaus

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.

Suosittelemme seuraamaan tietyömaan virallisia tiedotuskanavia, joista löytyy ajantasaisin tieto.

Ajankohta

16.5.2024 klo 11:00 – 13:15

Sijainti

Black Box

Mannerheimintie 13

00100 Helsinki

Musiikkitalo

Liput

Vapaa pääsy

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet