Global Fest: Global Choir & The Big Sing 

Big Sing on kaikille avoin ilmainen yhteisölaulutapahtuma

Global Choir
Jorma Airola

Lähde mukaan Merzi Rajalan ja Global Choirin rytmikkäällä kuoronjohtamistekniikalla spontaanisti toteuttamaan innostavaan laulukokemukseen. Aiempaa laulukokemusta ei tarvita.

Tapahtuman monikulttuurinen kuoro Global Choir esittää musiikkia, joka perustuu eri puolilta maailmaa tuleviin laulutekniikoihin, melodioihin ja rytmiperinteisiin, joita esittelee monipuolinen joukko Sibelius-Akatemian opiskelijoita eri aineryhmistä.

Global Choir -kuoronjohtokurssin opiskelijat kutsuvat kaikki mukaan laulamaan ja täyttämään hallin äänellä ja ilolla yhteistyössä Global Choirin ja vierasryhmien kanssa.

Lisätietoja: Janne Ikäheimo, janne.ikaheimo@uniarts.fi

Global Fest, 13.-15.12.2023

Global Fest 2023 on Sibelius-Akatemian Global Music aineryhmän opiskelijoiden, opettajien, alumnien ja erikoisvieraiden kahdeksas vuosittainen festivaali.

Global Music aineryhmä kokoaa yhteen taiteilijoita maailman eri kolkista ja keskittyy kulttuurienväliseen vuoropuheluun ja yhteistyöhön, uuden taiteen yhteiseen luomiseen ja maailmankansalaisuuden tunteen edistämiseen. Luvassa on dynaamisia, innovatiivisia ja innostavia konsertteja ja pop up -tilaisuuksia, joissa esiintyjät kaikkialta maailmasta juhlistavat planeettamme monimuotoisuutta. Mukana on esiintyjiä eri puolilta maailmaa.

Tutustu Global Festin ohjelmaan

Ajankohta

14.12.2023 klo 17:00 – 18:00

Sijainti

Helsingin keskustakirjasto Oodi

Töölönlahdenkatu 4

00100 Helsinki

Liput

Vapaa pääsy

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet