Global Fest: Global Orchestra

Global Orchestrassa esiintyvät Sibelius-Akatemian Global Musicin aineryhmän kandidaatti- ja maisteriopiskelijat.

Uupi Tirronen

Global Orchestrassa esiintyvät Sibelius-Akatemian Global Musicin aineryhmän kandidaatti- ja maisteriopiskelijat. Yli 20 eri puolilta mailmaan kotoisin oleva soittajan ja laulajan muodostama kokoonpano luo innovatiivista uutta musiikkia, joka on saanut inspiraationsa kulttuurisesta monimuotoisuudesta ja kulttuurien välisestä yhteistyöstä. 

Lisätietoja: Minttu Hellsten, minttu.hellsten@uniarts.fi

Global Fest, 13.-15.12.2023

Global Fest 2023 on Sibelius-Akatemian Global Music aineryhmän opiskelijoiden, opettajien, alumnien ja erikoisvieraiden kahdeksas vuosittainen festivaali.

Global Music aineryhmä kokoaa yhteen taiteilijoita maailman eri kolkista ja keskittyy kulttuurienväliseen vuoropuheluun ja yhteistyöhön, uuden taiteen yhteiseen luomiseen ja maailmankansalaisuuden tunteen edistämiseen. Luvassa on dynaamisia, innovatiivisia ja innostavia konsertteja ja pop up -tilaisuuksia, joissa esiintyjät kaikkialta maailmasta juhlistavat planeettamme monimuotoisuutta. Mukana on esiintyjiä eri puolilta maailmaa.

Tutustu Global Festin ohjelmaan

Mannerheimintien peruskorjaus

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.

Suosittelemme seuraamaan tietyömaan virallisia tiedotuskanavia, joista löytyy ajantasaisin tieto.

Ajankohta

13.12.2023 klo 12:00 – 13:00

Sijainti

Black Box

Mannerheimintie 13

00100 Helsinki

Musiikkitalo

Liput

Vapaa pääsy

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet