Valkoinen studio

Valkoinen studio on Taideyliopiston Kuvataideakatemian ja Teatterikorkeakoulun yhteiskäyttöinen esitys- ja näyttelytila.

Valkoisessa studiossa järjestetään pääasiassa Kuvataideakatemian ja Teatterikorkeakoulun opiskelijoiden esityksiä- ja näyttelyitä. Studion suunnitteluratkaisut mahdollistavat tilan muunneltavuuden, jonka vuoksi se soveltuu näyttely- ja esitystoiminnan lisäksi opetuskäyttöön.

Valkoinen studio sijaitsee Kuvataideakatemian päärakennuksen puolella Sörnäisten kampuksella, josta on esteetön kulku Teatterikorkeakoulun päärakennukseen.

Tilassa on vaalea puulattia ja ketjunostinjärjestelmä kuudella kolmiotrussilla, jotka ovat kahdeksan metriä pitkiä. Tilassa on yksinkertainen äänentoistojärjestelmä ja videotykki. Trusseissa on kiinteästi virtakiskot, joihin on mahdollista saada kiinni galleriavalaisimia ja lisäksi tilassa on yksinkertaiset esitysvalot.

Tilan kapasiteetti on 60 henkilöä.

Valkoisen studion vuokraus

Taideyliopiston tilapalvelut vastaavat tilojen ulosvuokrauksesta. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan tilaa, ole yhteydessä tilapäällikkö Matti Rautioon.

Tilat ja toiminta

Sörnäisten kampus
Kuvataideakatemian päärakennus Mylly
Teatterikorkeakoulun päärakennus Kookos
Kuva/Tila

Osoite

Sörnäisten rantatie 19, Helsinki, Suomi

Yhteystiedot


kuva.info@uniarts.fi
029 447 4405

Esteettömyys

Valkoinen studio on esteetön. Studio sijaitsee Mylly-rakennuksen aulakerroksessa. Studion lähin sisäänkäynti on Sörnäisten rantatieltä. Rakennuksen aulassa on infopiste ja esteetön WC.

Sijainti kartalla