Taideyliopiston Sörnäisten kampuskirjasto

Kuvataideakatemian ja Teatterikorkeakoulun kirjastopalvelut. Kirjasto on erikoistunut yliopiston opetuksen ja tutkimuksen eri taiteenaloille ja on kaikille avoin.

Asiakkaita Teakin kirjastossa

Taideyliopiston Sörnäisten kampuskirjasto tarjoaa aineistoa Kuvataideakatemian ja Teatterikorkeakoulun erikoisaloilta. Kirjastossa on asiakastietokoneita kaikkien asiakkaiden käytettävissä sekä tilaa oman kannettavan tietokoneen käyttöön. Taideyliopiston langaton verkko on käytettävissä kirjaston tiloissa. Omatoimikirjasto on auki talon aukioloaikojen mukaan.

Kirjastossa on kaksi ryhmätyötilaa. Yläkerran ryhmätyötila (KO-165) on varattavissa taideyliopistolaisille arkisin klo 8–12.30 välillä kokouskäyttöön Peppi-järjestelmän kautta. Kello 13 jälkeen tila on kaikkien kirjaston asiakkaiden varattavissa oven paperikalenterista. Alakerran ryhmätyötila (KO-032) on varattavissa taideyliopistolaisten käyttöön kirjaston aukioloaikoina Peppi-järjestelmän kautta. Jos ryhmätyötila on varattu, mutta sitä ei tulla käyttämään 15 minuutin sisällä varauksen alkamisesta, tila on muiden käytettävissä.

Kirjastossa on Taideyliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle kaksi monitoimilaitetta (kopiointi, skannaus ja turvatulostus). Muille asiakkaille on kirjaston kellarikerroksessa tarjolla Print in City –monitoimilaite, jonka käytöstä löydät lisätietoa osoitteesta https://fi.printincity.com.

Tilat ja toiminta

Teatterikorkeakoulun päärakennus Kookos
Sörnäisten kampus
Ravintola Kookos

Osoite

Haapaniemenkatu 6, 00530 Helsinki, Suomi

Yhteystiedot


lib.sornainen@uniarts.fi
Puh. 0400 792 096
Verkkokirjasto: uniarts.finna.fi

Esteettömyys

Kirjasto on esteetön.

Sijainti kartalla