Taideyliopiston Kuopion kirjasto

Sibelius-Akatemian kirjastopalvelut. Kirjasto on erikoistunut yliopiston opetuksen ja tutkimuksen eri taiteenaloille ja on kaikille avoin.

Nuottikirjoja pinossa

Kirjasto sijaitsee Kuopion Musiikkikeskuksen 4. kerroksessa. Taideyliopiston, Savonia-ammattikorkeakoulun ja Kuopion konservatorion yhteiskäyttökirjasto on kaikille avoin. Monipuolisesta musiikkikirjastosta löytyy esimerkiksi kirkkomusiikin, tanssi- ja teatterialan aineistoja sekä kuoromateriaaleja. Myös orkesterimateriaaleja on lainattavissa opiskelijoille, opettajille ja henkilökunnalle.

Asiakkaiden käytössä on tietokoneita työskentelyyn ja musiikin kuuntelupaikkoja. Kirjastossa toimii langaton verkko. Verkkoaineistot ovat käytettävissä asiakastietokoneilla ja kirjaston iPadilla. Kirjastossa on käytössä omatoimiaukioloaika, jolloin sisään pääsee kirjastokortilla ja nelinumeroisella PIN-koodilla.

Pääsy kirjastoon iltaisin asiakaspalvelun sulkeuduttua kirjastokortilla ja uudella nelinumeroisella PIN-koodilla.

Tilat ja toiminta

Sibelius-Akatemian Kuopion yksikkö

Osoite

Kuopionlahdenkatu 23, 70100 Kuopio, Suomi

Yhteystiedot


lib.sibk@uniarts.fi
Puh. 050 3586 105
Verkkokirjasto: uniarts.finna.fi

Esteettömyys

Kirjastoon pääsee hissillä. Ovella on kynnys, eikä ovi avaudu automaattisesti. Ovella on kutsunappi ja henkilökunta avustaa mielellään. Musiikkikeskuksella on inva-wc.

Sijainti kartalla