Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Harjoitussali Paavo

Harjoitussali Paavo on ensisijaisesti Musiikkitalossa toimivien orkestereiden harjoituskäytössä. Salissa järjestetään myös yleisötapahtumia.

Harjoitussalipaavon katsomo ja lava

Sali mahdollistaa kahden orkesterin saman aikaisen työskentelyn Musiikkitalossa, sillä harjoitussalin lava on rakenteeltaan samanlainen kuin Konserttisalin lava. Harjoitussali Paavossa järjestetään myös konsertteja ja muita yleisö- ja yritystapahtumia.

Salin yleisökapasiteetti on 240 henkilöä. Vuonna 2012 Harjoitussali nimettiin uudelleen Harjoitussali Paavoksi edesmenneen kapellimestari Paavo Berglundin kunniaksi.

Harjoitussali Paavon akustiikka on suunniteltu erityisesti akustiselle orkesterimusiikille. Akustiikka soveltuu myös pienemmille kokoonpanoille sekä kevyesti vahvistetulle musiikille.

Harjoitussali Paavon varaaminen tapahtumaa varten

Musiikkitalon salien käytöstä ja vuokraamisesta vastaa Musiikkitalo. Voit pyytää tarjouksen Musiikkitalon sivujen kautta.

Tilat ja toiminta

Musiikkitalo
Töölön Kampus

Osoite

Mannerheimintie 13a, 00100 Helsinki, Suomi

Esteettömyys

Paavo-sali sijaitsee Musiikkitalon ensimmäisessä kerroksessa, jonne pääsee Pääaulasta sekä hissillä että portaita. Salissa on induktiosilmukka.

Sijainti kartalla