Näin haet vierailevaksi tutkijaksi (CfAR)

Haku Taiteellisen tutkimuksen keskuksen (CfAR) vierailevien tutkijoiden ohjelmaan on jatkuva.

Tietoa ohjelmasta

Taiteellisen tutkimuksen keskuksen (CfAR) vierailevien tutkijoiden ohjelma tukee postdoc-vaiheessa olevia taiteilija-tutkijoita, jotka työskentelevät taiteellisia prosesseja ja praktiikoita käyttäen ja soveltaen. Teemme pääsääntöisesti kahden vuoden vierailijasopimuksen hankkeille, joilla on rahoitus ja yhden vuoden sopimuksen hankkeille, joilla ei ole rahoitusta. Tavoitteenamme on tukea taiteellisen tutkimuksen tekijöitä uran luomisessa riippumatta siitä, missä vaiheessa he ovat.

Vierailevana tutkijana sinulla on mahdollisuus hyödyntää CfAR:in yhteisöä, jossa praktiikka ja sen harjoittajat sekä tutkimus ja tutkijat ovat vuorovaikutuksessa monipuolisin tavoin. Vierailevat tutkijat voivat käyttää yliopiston it-palveluita ja osallistua keskuksen järjestämiin muihin ohjelmiin sekä hakea keskuksen tarjoamaa tukea.

Kiinnostuneita hakijoita kehotetaan olemaan yhteydessä professori Mieko Kannoon.

Hakuprosessi

Liitä hakemukseesi seuraavat dokumentit englannin kielellä. Kokoa kaikki dokumentit yhdeksi pdf-tiedostoksi ja lähetä tiedosto yliopiston kirjaamoon osoitteeseen kirjaamo@uniarts.fi. Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään ”CfAR, vieraileva tutkija”.

Vaaditut dokumentit:

  • Motivaatiokirje (max. yksi sivu)
  • Ansioluettelo
  • Tutkimussuunnitelman tiivistelmä, josta käy ilmi tutkimuksen aikataulu ja rahoitussuunnitelma
  • Julkaisuluettelo
  • Tutkimus- tai taiteellinen portfolio (vapaaehtoinen)
  • Kopio tohtorintutkintotodistuksestasi

Tiedoston enimmäispituus on kymmenen sivua.

Hakuaika on jatkuva. Hakemukset arvioi tutkimuskeskuksen ohjausryhmä. Arviointi kestää noin 4-6 viikkoa.