Teatterikorkeakoulun opiskelijavalinnan tulokset 2022

Voit tiedustella valintakokeiden tulosta myös sähköpostitse osoitteesta teak.hakijapalvelut@uniarts.fi. Valinnan tuloksia julkaistaan hakukohdekohtaisesti 12.5.2022 ja 3.6.2022. Julkaisupäivät on ilmoitettu hakukohteiden hakuohjeissa.

Kaksi opiskelijaa istuu kaiteella

Julkaisemme valintakokeiden tuloksia hakukohdekohtaisesti 12.5. ja 3.6. Voit tiedustella valintakokeisen tulosta myös sähköpostitse osoitteesta teak.hakijapalvelut@uniarts.fi.

Teatterikorkeakoulun hakijapalvelut lähettää hyväksytyille ja varasijoille valituille tiedon valintakokeiden tuloksista sähköpostitse valintapäätöksen julkaisupäivänä.

Opiskelijavalinnan tulos 12.5.

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun valintakokeiden tulosten perusteella alla mainitut henkilöt ovat hyväksytty opiskelijoiksi Teatterikorkeakouluun lukuvuonna 2022-2023 alkavaan koulutukseen.

Tanssinopettajan maisteriohjelma

Hosio Riina Essi Marika
NN (henkilö ei ole antanut lupaa nimensä julkaisemiseen verkkosivuilla)
Korosuo Kati Marjaana
Kortelahti Sara Marika
Koski Anniina Ida Emilia
Leinonen Oona Maria Viialiina
Maskens Francis Alexander
Salonen Timo Filip
Sarno Juho Aleksi *
Seppänen Antti Erno Sakari

Varasijat:
1. Latva Pauliina Lydia
2. Björklund Camilla Maria

* Ehdollinen päätös. Toimitettava todistus suoritetusta kandidaatin tutkinnosta tai muusta soveltuvasta alemmasta korkeakoulututkinnosta hakijapalveluihin 15.7.2022 klo 15.00 mennessä, muuten hänen osaltaan tehty ehdollinen valintapäätös raukeaa.

Teatteriopettajan maisteriohjelma

NN (henkilö ei ole antanut lupaa nimensä julkaisemiseen verkkosivuilla)
Dahlström Mikko Tuomas
Hanhela Hilla Maria
Kannisto Katariina Essi Inkeri
Niemistö Riikka Elina
Onne Sini Tuulia *
Pollari Sara Helmi Eloisa
Pyy Kerttu Tuulia
Vehmasaho Ville Juhani
Voutilainen Anna Matleena
Väisänen Sanna Elina
Ylänen Arttu Myrsky Arinpoika *

Varasijat:
1. Linne Henna Carina
2. Kontio Aura Krista Jeminna
3. NN (henkilö ei ole antanut lupaa nimensä julkaisemiseen verkkosivuilla)
4. Myllykangas Maria Helena

* Täydennettävät opinnot: Toinen kotimainen kieli ruotsi 3 op ja vieras kieli 5 op.

Opiskelupaikan vastaanottaminen

Myönnetty opiskelupaikka pitää ottaa vastaan viimeistään 15.7.2022 klo 15, muussa tapauksessa menetät sen (Yliopistolaki 38 §). Myöhässä saapuneita ilmoituksia ei oteta huomioon.

Opiskelupaikan vastaanottaminen on sitova, eikä sitä voi enää myöhemmin peruuttaa tai muuttaa. Sitova paikan vastaanotto peruuttaa automaattisesti kaikki muut hakutoiveesi. Voit ottaa vastaan samana lukukautena (1.8.-31.12.) alkavasta koulutuksesta vain yhden korkeakoulututkintoon johtavan opiskelupaikan (ks. yhden korkeakoulupaikan säännös).

Opiskelupaikka tulee ottaa ensisijaisesti vastaan sähköisesti Oma Opintopolku -palvelun kautta (https://opintopolku.fi/oma-opintopolku/). Jos et voi ottaa opiskelupaikkaa vastaan sähköisesti, sinun tulee käyttää paikan vastaanottamiseen hyväksymiskirjeen mukana lähetettävää paperilomaketta, joka tulee toimittaa täytettynä osoitteeseen hakijapalvelut@uniarts.fi.

Oikaisumenettely

Opiskelijavalintapäätökseen saa Yliopistolain (558/2009) 82 §:n nojalla hakea oikaisua Taideyliopistolta. Kirjallisen oikaisupyyntömenettelyn tarkoituksena on antaa hakijalle mahdollisuus vedota päätöksenteossa mahdollisesti tapahtuneeseen virheeseen saadakseen virheellisen päätöksen korjatuksi. Oikaisumenettelyä ei ole tarkoitettu palautteen saamista varten tai lisätietojen saamiseksi valinnasta.

Valintapäätökseen voi hakea oikaisua kirjallisesti 14 päivän kuluessa valinnan tuloksen julkistamisesta.