Sidosryhmien tapahtumakausikortti

Tältä sivulta löydät tietoa sidosryhmien tapahtumakausikortin käyttöön.

Kuvataideakatemian näyttelyt

Kuvataideakatemian omissa gallerioissa näyttelyt ovat aina maksuttomia. Ulkopuolisissa tiloissa järjestettyihin näyttelyihin kausikortilla saa vapaalippu- ja alennusoikeuksia.

Sibelius-Akatemian konsertit

Kausikortti oikeuttaa kahden henkilön sisäänpääsyyn Sibelius-Akatemian tapahtumiin.

Musiikkitalon Black Box, Sonore, Camerata ja Organo -saleissa järjestettävät tapahtumat

  • Voit noutaa lippusi Musiikkitalon alalämpiön kutsuvieraspisteeltä, jossa konserttivahtimestari jakaa vapaalippuja. Lippujen jakaminen aloitetaan tunti ennen konsertin alkua. Vapaalippuja on varattu jokaiseen tapahtumaan kiintiömäärä, josta lippuja jaetaan niin kauan kuin niitä riittää. Lippuja ei voi varata etukäteen.

Musiikkitalon Konserttisalissa järjestettävät tapahtumat

  • Voit noutaa konserttilippusi päälämpiön kutsuvieraspisteeltä. Lippujen jakaminen aloitetaan tunti ennen konsertin alkua. Vapaalippuja on varattu jokaiseen tapahtumaan kiintiömäärä, josta lippuja jaetaan niin kauan kuin niitä riittää. Lippuja ei voi varata etukäteen.

Muualla kuin Musiikkitalossa järjestettävät tapahtumat

  • Varmista konsertin tuottajalta oikeuttaako kausikortti sisäänpääsyyn. Tuottajan yhteystiedot löydät tapahtumakalenteristamme tapahtuman yhteydestä.

Teatterikorkeakoulun esitykset

Teatterikorkeakoulun esityksiin liput varataan osoitteesta uniarts.fi/teakliput. Esitykset ilmestyvät sivuille myyntiin Kohtaus-esitteen ilmestyessä tai siinä mainittuna ajankohtana. Hakusanaksi kirjoitetaan esityksen nimi. Eri lippuvaihtoehdoissa löytyy kohta Kausikutsu / Kutsuvieraat.

Saat varauksesta vahvistusviestin. Lähempänä esityksen ajankohtaa saat myös muistutuksen esityksestä. Jos huomaat, että et pääsekään esitykseen, niin peru lippusi. Vahvistus- ja muistutusviesteissä on linkki lippujen perumiseen.

Ilmoittaudu esityspaikalla viimeistään 15 minuuttia ennen esityksen alkua ja esitä kausikortti. Saat ilmoittautumistasi vastaan itsellesi (+avec) tarran, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn esitykseen.